20. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Nova isplata iz Programa ruralnog razvoja za mjeru 4

Jares 7

Korisniku OPG-a Jareš Adela – Dežanovac- Bjelovarsko-bilogorska županija, isplaćeno je 305,469,02 kn za ulaganje u građenje vlastitih skladišnih kapaciteta za stajski gnoj i digestate uključujući opremu za rukovanje i korištenje stajskog gnoja i digestata za vlastite potrebe od minimalno 70%;

Odobreni te isplaćeni korisnici za mjeru 4 – ulaganja u fizičku imovinu
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. za izvršeno ulaganje u sklopu Podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ (Operacija 4.2.1. “Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima”).
Korisniku OPG-a Jareš Adela – Dežanovac- Bjelovarsko-bilogorska županija, isplaćeno je 305,469,02 kn za ulaganje u građenje vlastitih skladišnih kapaciteta za stajski gnoj i digestate uključujući opremu za rukovanje i korištenje stajskog gnoja i digestata za vlastite potrebe od minimalno 70%.
Ulaganje u poboljšanje učinkovitosti korištenja gnojiva (stojevi i oprema za utovar, transpotr i primjenu gnojiva-mineralnog i organskog gnojiva) za vlastite potrebe od minimalno 70% u opremanje objekta za preradu jaja. Lokacija investicije je Zlatar Bistrica u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Do sada je korisnicima unutar Operacije 4.2.1. za prihvatljiva ulaganja isplaćeno više od 10 milijuna kuna, a popis svih korisnika možete pogledati http://www.bjelovar.info/dokumenti/Popis_korisnika_-M04_4.1.2_i_4.2.1-2-novo.pdf

Slične objave