27. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

NK “SKOK” Skucani dobio 40 kompleta sportske opreme od tekstilnog lanca KIK

Klub je preuzeo 40 kompleta sportske opreme, od toga 20 dresova kratkih rukava, a 20 dresova dugih.

19. prosinca 2016. godine, predsjednik Nogometnog kluba “Skok” Skucani, Marijan Tandara, preuzeo je donaciju sportske opreme tvrtke KIK u njihovoj poslovnici u Zagrebu.

Klub je preuzeo 40 kompleta sportske opreme, od toga 20 dresova kratkih rukava, a 20 dresova dugih.

NK “Skok” se ovim putem zahvaljuje KIK-u na donaciji.

NAJVEĆA DONACIJA U HRVATSKOM NOGOMETU!

Povodom akcije »Maknimo djecu s ulice!«, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.
Sretni smo što smo dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada i naši igrači treniraju u KiK dresovima!

KIK TEXTILIEN, NJEMAČKI TEKSTILNI LANAC I BROJ 1 U EUROPI

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene! Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.

1199545230135139.1073742804.

Povezani članci

newsend_hgk