21. rujna 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Najavljena 12. tradicionalna NOĆ vještaka Biciklističkog kluba Bjelovar

IMG 4727

Organizatori očekuju 60 do 80 sudionika na biciklima iz cijele regije

Danas je, u caffe baru Mario u Šenoinoj ulici najavljena 12. po redu Noć vještaka koju organizira Biciklistički klub ”Bjelovar”.

U ime organizatora, Goran Iličić predsjednik BK „Bjelovar, govorio je o detaljima i programu noći vještica i vještaka na dva kotača.
– Okupljanje je ispred „MARIO-BAR-a i onda krećemo na trasu dugu 40 kilometara koja je sama po sebi specifična, jer 70 posto vožnje je terenski i šuma. Najmanje je gradske vožnje. Sudionici moraju imati rasvjetu; svjetla, bljeskalice i reflektirajući materijal koji poboljšava uočljivost. Nose se i čeone lampe. Vožnja traje 2,5 sata sa prosjekom od nekih 20 km na sat. Start je u ponedjeljak, 31. listopada 2016. ispred „MARIO-BAR-a“ A. Šenoe 33 u 18 sati, i prije polaska obavit će se tehnički pregled bicikala i rasvjete. U slučaju lošeg vremena, akcija se odgađa za 5. prosinac, 2016, rekao je Goran Iličić i dodao da imaju podršku šumarije i lovaca kako bi staza bila sigurna, ali i Gorske službe spašavanja koja će doći u slučaju nezgode.

Na konferenciji je također naglašeno da mladi od 16 godina mogu nastupiti uz pratnju i suglasnost roditelja.

U noći vještaka sudjeluju i vještice, ali kao hostese kod prijave i dodjele nagrada.
Pred-prijave: do 28. listopada od 8 do 16 sati u „Velebit osiguranju“ d.d. A. Šenoe 26/a. Participacija je 40,00 kn, a na dan održavanja 60,00 kn

HALLOWEEN PARTY: tombola i recovery party održat će se po povratku s trase.

Poruka organizatora: Podijelite naše 12. godišnje iskustvo i dojmove, okrijepite se na vještičjoj zabavi dugo u noć!

Slične objave