Crosst.hr

Najavljena 12. tradicionalna NOĆ vještaka Biciklističkog kluba Bjelovar

IMG 4727

Organizatori očekuju 60 do 80 sudionika na biciklima iz cijele regije

Danas je, u caffe baru Mario u Šenoinoj ulici najavljena 12. po redu Noć vještaka koju organizira Biciklistički klub ”Bjelovar”.

U ime organizatora, Goran Iličić predsjednik BK „Bjelovar, govorio je o detaljima i programu noći vještica i vještaka na dva kotača.
– Okupljanje je ispred „MARIO-BAR-a i onda krećemo na trasu dugu 40 kilometara koja je sama po sebi specifična, jer 70 posto vožnje je terenski i šuma. Najmanje je gradske vožnje. Sudionici moraju imati rasvjetu; svjetla, bljeskalice i reflektirajući materijal koji poboljšava uočljivost. Nose se i čeone lampe. Vožnja traje 2,5 sata sa prosjekom od nekih 20 km na sat. Start je u ponedjeljak, 31. listopada 2016. ispred „MARIO-BAR-a“ A. Šenoe 33 u 18 sati, i prije polaska obavit će se tehnički pregled bicikala i rasvjete. U slučaju lošeg vremena, akcija se odgađa za 5. prosinac, 2016, rekao je Goran Iličić i dodao da imaju podršku šumarije i lovaca kako bi staza bila sigurna, ali i Gorske službe spašavanja koja će doći u slučaju nezgode.

Na konferenciji je također naglašeno da mladi od 16 godina mogu nastupiti uz pratnju i suglasnost roditelja.

U noći vještaka sudjeluju i vještice, ali kao hostese kod prijave i dodjele nagrada.
Pred-prijave: do 28. listopada od 8 do 16 sati u „Velebit osiguranju“ d.d. A. Šenoe 26/a. Participacija je 40,00 kn, a na dan održavanja 60,00 kn

HALLOWEEN PARTY: tombola i recovery party održat će se po povratku s trase.

Poruka organizatora: Podijelite naše 12. godišnje iskustvo i dojmove, okrijepite se na vještičjoj zabavi dugo u noć!

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.