06. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Na Pčelarkom sajmu susreli su se kandidati za župana – Bajs i Totgergeli

Podsjetimo, županijski HDZ na čelu sa saborskim zastupnikom Mirom Totgergelijem izrazio je u priopćenju neugodno iznenađenje i zabrinutost zbog činjenice što unatoč pripremljenoj dokumentaciji OB Bjelovar nije predala prijavu na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava pomoću kojih bi se proveo projekt „Rekonstrukcija i dogradnja Opće bolnice Bjelovar“.

Ovaj tjedan je bilo burno oko “Rekonstrukcije i dogradnje Opće bolnice Bjelovar”, točnije postavljalo se pitanje je li Opća bolnica Bjelovar prijavljena na natječaj ili ne?
Župan Damir Bajs u ime Bjelovarsko-bilogorske županije je odgovorio potvrdno, a podršku su mu dali Opća bolnica Bjelovar i Regionalna razvojna agencija koja vodi cijelu dokumentaciju.

Prašinu je podigao saborski zastupnik Miro Totgergeli koji je izjavio da Opća bolnica Bjelovar nije prijavljena na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i EU Fondova, a sve to je još potvrdio i priopćenjem koje je poslao svim medijima.
Baš to priopćenje podiglo je na noge i umirovljenike Bjelovarsko-bilogorske županije koji su sa svoje tiskovne poručili saborskom zastupniku Totgergeliju da se korigira i ne služi lažima jer će građani prepoznati njegovu negativnu ulogu, pogotovo u programu bolnica.
Bilo je tu i poziva za razgovor od strane župana Damira Bajsa, odnosno da se sastanu i razgovaraju kao ljudi i kandidati za župana na predstojećim lokalnim izborima.

Prema pisanju nekih bjelovarskih medija, sastanak je saborski zastupnik i kandidat HDZ-a za župana na lokalnim izborima Miro Totgergeli, odbio.
Međutim, spletom okolnosti dva kandidata su se susrela na Međunarodnom pčelarskom sajmu gdje su razgovarali, ali za javnost nije potvrđeno o čemu je bilo riječi. Između ostaloga, nije ni bilo vremena za neke velike razgovore, ali sudeći prema fotografijama aktualni župan je započeo razgovor. Što je Bajs pitao ili predlagao ne zna se, ali prema fotografijama ostaje na vama da pročitate ”govor tijela” njegovog sugovornika.

Povezani članci

newsend_hgk