Crosst.hr

Na Gradskom paviljonu u Bjelovaru dočekana Nova 2017.

2016 12 nova2017 244

Uz popularnu grupu Petica i veliki vatromet, Bjelovarčani su u Novu 2017. godinu ušli s puno više želja i očekivanja

Kako je već tradicija, Grad Bjelovar je i ove godine organizirao doček Nove 2017. Po prvi puta Nova godina dočekana je na novouređenom Gradskom paviljonu na kojem se okupilo mnoštvo sugrađana i gostiju koji su uživali u toplom kuhanom vinu, bjelovarskim delicijama i odličnoj glazbi za koju je i ove godine zaslužna poznata grupa Petica.

Bila je to posebno vesela atmosfera, uživalo se u pjesmi, plesu i velikom vatrometu koji je postao tradicija Grada Bjelovara.

Točno u ponoć, gradonačelnik Grada Bjelovara sa zamjenicama Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević otvorio je šampanjac i nazdravio sa svojim sugrađanima, te zaželio svima Sretnu i uspješnu Novu 2017. godinu, uz puno sreće i zdravlja.

Iako je vrijeme bilo hladno i poprilično ispod nule, ništa nije utjecalo da najluđa noć u Bjelovaru protekne u veselom društvu bez ikakvih incidenata. To je odličje grada Bjelovara, i svi koji požele da Novu dočekaju u Bjelovaru, sigurno će uživati u ljepoti grada, bilogorskim delicijama i toplim ljudima.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.