25. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Na bjelovarskom Gradskom paviljonu dočekana Dječja Nova godina

Gradski paviljon Grada Bjelovar, u petak 31. prosinca, bio je centar velikog dočeka Dječje Nove godine

Točno u podne, 31. prosinca, u Bjelovaru na Gradskom paviljonu dočekana je Dječja Nova godina.

Ovo je druga godina kako se organizira doček Dječje Nove godine u gradu Bjelovaru, koja je prošle godine bila pun pogodak, a ove je godine i više od toga.

Mnoštvo djeca okupilo se na Gradskom paviljonu sa roditeljima, bakama, djedama i tetama iz vrtića. Pjevalo se i uživalo uz grupu Petica, a veliko iznenađenje bili su šareni baloni, slatke bombone, topli čajevi, dječji šampanjci i Djeda Mraz koji se dovezao u vatrogasnom vozilu uz glasne sirene.

Tko ne bi uživao u ovako veseloj dječjoj atmosferi uz dobru glazbu, slatke delicije i slatke gutljaje dječjeg šampanjca.

Uživali su svi, oni mali i oni veliki, a sve zahvaljujući organizatorima Društvu Naša djeca Bjelovar, Gradu Bjelovaru, Dječjem forumu Bijeli vitezovi, Turističkoj zajednici Bilogora – Bjelovar i Dječjem gradskom vijeću.

Zajedno sa djecom Novu 2017. godinu dočekao je i gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa zamjenicama Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević u crvenim kapicama i raznim mašnicama, sve u stilu dječjih maštarija.

Povezani članci

newsend_hgk