Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Na aktualnom satu Županijske skupštine BBŽ našao se Bjelovarski sajam, Doline, brza cesta, ali i mnoga druga pitanja vijećnika

2017 7 SKUPSTINA 29

Na 2. sjednici Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije 6. srpnja, prvoj održanoj nakon konstituirajuće sjednice, županijske je vijećnike dočekalo 19 točaka dnevnog reda. Na sjednici koja je potrajala preko tri sata raspravljalo se o proračunu, župan ja dao polugodišnje izvješće o radu, a zastupljena su bila i izvješća o radu i poslovanju županijskih tvrtki i institucija te ustanova.

Uoči početka sjednice, prisegu na dužnost kao član Županijske skupštine je položio vijećnik Dražen Paun, budući da nije prisustvovao Konstituirajućoj sjednici. Sjednici je nazočilo 38 od 41 vijećnika, među kojima su bili i saborski zastupnici Vedran Babić, Vladimir Bilek i Miro Totgergeli. Sjednica je otvorena jednoglasnim donošenjem zapisnika s 1. sjednice Županijske skupštine, a potom i dnevnog reda.

2017 7 SKUPSTINA 82

Aktualni sat otvorio je BUZ-ov Siniša Glavaš pitanjem da li će županijski procjenitelji i župan izaći na teren i nastojati vratiti materijalna sredstva ili dio njih mještanima s područja županije gdje je bilo velike materijalne štete u vidu oštećenja domova i usjeva zbog jakog nevremena.

2017 7 SKUPSTINA 84

Župan Damir Bajs napomenuo je kako je proglasio elementarnu nepogodu za Općinu Kapela, ali su dobili i još dva zahtjeva za istim. Upiti su pak poslani svim Općinama. Proglašenje se neće dalje obavljati posebno za svaku općinu ili grad, već će se proglasiti za sva područja odjednom. Nažalost, od države se ne može očekivati velika pomoć, ali Županija će nakon izvješća nastojati pomoći onim kojima su stradali stambeni objekti, ali za poljoprivredne kulture to nažalost neće moći učiniti.

2017 7 SKUPSTINA 94

Zlatko Barila u ime HSU-a BBŽ-a pitao je u kojoj je fazi odobrenje sredstava za primarnu zdravstvenu zaštitu iz EU fondova. Župan Bajs odgovorio je kako je Županija pred potpisom Ugovora, što će omogućiti obnovu Domova zdravlja i nabavku opreme za ordinacije obiteljske medicine. Bajs je također dodao kako je i projekt Opće bolnice Bjelovar prošao prvu fazu.

2017 7 SKUPSTINA 114

Vijećnica Andrea Prugovečki Klepac iz HSS-a osvrnula se na školstvo pitavši zašto se među školama koje su prošle na natječaju za obnovu nije našla i Osnovna škola u Čazmi.

– Škola je dala prijavu ali je prijava odbijena. Rečeno mi je da je došlo do imovinsko-pravnih problema jer dio dokumentacije nije odgovarao uknjižbi koja je bila prikazana u projektu. Dao sam nalog da se to odmah otkloni i u međuvremenu mi je javljeno da je upitan dio riješen te da imamo uvjete za prijavu. Nova prijava ide u rujnu i tada ćemo ponoviti prijavu koja je sada u cijelosti gotova, odgovorio je župan Damir Bajs.

2017 7 SKUPSTINA 122

HDZ-ov vijećnik i saborski zastupnik Miro Totgergeli postavio je pitanje vezan uz CGO Doline. Točnije, Totgergeli je pitao što je sve CGO Doline d.o.o. odradio u vremenu od 2009. do danas da bi se lokacija dovela svojoj svrsi odnosno da bi se ona mogla proširiti, što se sada preusmjeravanjem otpada u Piškornicu nije dogodilo. Župan Damir Bajs napomenuo je kako je postojao problem u vlasničkim odnosima. Potpisan je sporazum da problem riješi i da se može krenuti u projekt. U međuvremenu Vlada je donijela odluku da to postane regionalni centar. Tadašnji župan i današnji ministar Tolušić na to je pristao.

– Ova odluka nas je zatekla. Mi imamo podlogu u vidu dokumentacije za dotadašnju odluku, a bez nove studije donesena je nova odluka o ukidanju. To nas zbunjuje. Naš je stav i dalje isti, i što se nas tiče mi možemo krenuti prema realizaciji projekta. Ministarstvo raspisuje natječaj u kojem sufinancira projektu i drugu dokumentaciju. Tako je krenulo u nizu drugih CGO-a. Ukoliko to tako ne bi bilo mi bismo izgubili investiciju od 30 milijuna eura i stotine radnih mjesta. Na nedavnom razgovoru s ostalim županima čuli smo stav župana četiriju županija koju potpadaju pod Piškornicu da nisu za njeno proširenje, a dvije nove županije koje trebaju tamo pripasti ne žele ući to. Prema tome se nadam da će Vlada uzeti u obzir tu činjenicu i prerazmotriti svoju odluku prema postojećoj dokumentaciji. Mi moramo imati regionalni centar i integralni odvoz i zbrinjavanje otpada. Tvrtka ostaje u stanju mirovanja dok ne vidimo konačno rješenje, zaključio je Damir Bajs.

Miro Totgergeli zatražio je pisani odgovor u nadi da će to potaknuti i tvrtku da malo više radi i potakne njen razvoj koji bi mogao rezultirati bržim odobrenjem za CGO.

Pitanja je nastavio vijećnik Dražen Paun potegnuvši ponovo temu prometne povezanosti odnosno stanja i faze pruge i brze ceste. Župan Bajs odgovorio je kako je pruga Sveti Ivan Žabno – Gradec pred završetkom i trebala bi biti do kraja ove godine. Promjenom voznog reda utvrđene su i nove direktne linije, a otvaranjem pruge očekuje se i povećanje njihovog broja.

2017 7 SKUPSTINA 95

– Što se tiče brze ceste tražio sam razgovor u Ministarstvu prometa i nadam se da ću ubrzo to ostvariti. Ostajemo pri stavu da nam je potrebna brza cesta i branit ćemo to jer prema mišljenju struke bez brze prometnice nemamo šanse dobiti nove investicije. Obzirom na naš interes ali i interes ostalih županija, razgovarat ćemo i o njenom nastavku prema Virovitici i Mađarskoj, rekao je Damir Bajs.

2017 7 SKUPSTINA 127

Silvestar Štefović iz HDZ-a postavio je pitanje o poslovanju Bjelovarskog sajma d.o.o., koje je prema financijskom izviješću prikazano u plusu ali realno poslovanje opada. Bajs je podsjetio kako je uoči njegovog dolaska na vlast u županiji još u prošlom mandatu sajam bio pred stečajem i nije isplatio tri plaće radnicima. Jesenski sajam je te 2013. završen s gubitkom od preko 400.000 kuna. 2016. godine je pak dobitak 265.000 kuna, kako je u pitanju naveo i sam Štefović, a Bajs je dodao kako nisu navedena sredstva u iznosu od 2 milijuna kuna koja su na računu, i jasno plaće su redovito isplaćene.

– Bivši gradonačelnik je tražio neovisnu reviziju koja je i napravljena, a njen rezultat se nalazi pred vama. Novi gradonačelnik je tražio novu neovisnu reviziju, ovaj put financijskog poslovanja, i ja sam ponovo pristao na to jer nemamo što skrivati. Grad i Županija moraju surađivati, i prema tome moj pristanak nije upitan. Međutim, mislim da se jasno vidi pozitivan rezultat poslovanja, transparentnost, i neka se to provjeri i treći put, zaključio je Damir Bajs.

2017 7 SKUPSTINA 135

SDP-ov vijećnik Slavko Đurđević postavio je pitanje kako napreduje projekt energetske obnove osnovne škole u Garešnici i područne škole. Župan Damir Bajs istaknuo je kako je to najveći projekt u paketu, gotovo 12,5 milijuna kuna, kojim će škola dobiti kompletnu obnovu. Ugovori još uvijek nisu stigli unatoč obavijesti da je Županija prošla na natječaju. Dan je zahtjev da se pripremi natječaj za javnu nabavu da se što prije odaberu izvođači radova i da se s projektima što prije krene.

2017 7 SKUPSTINA 139

HSS-ov Željko Bišćan usmjerio je pitanje županu vezano uz daljnje djelovanje Županije prema selu i poljoprivredi jer je sve lošija situacija. Bajs je napomenuo kako dijelimo sudbinu ostatka Hrvatske. Sve mjere koje su se dosad provodile nastavit će se i dalje, poput kreditnih linija. Međutim za ukupnost poljoprivredne politike zadužena je Vlada.

– Očekujemo da Vlada u okviru svojih mjera napravi što je potrebno da ne dođemo do trena da moramo proglasiti propast primjerice mljekarstva, kao što je ministar Tolušić napomenuo da nam prijeti. Vlada i Ministarstvo moraju naći načina da se riješi cijena mlijeka, jer proizvodnja sama po sebi nije upitna, čega smo svi svjesni, rekao je župan Bajs, te dodao kako će u proračunu biti dodane dopunske mjere za poljoprivredu, a pozvat će na sastanak i ministra vezano uz male i srednje stočare, kako je Bišćan dodatno zatražio.

2017 7 SKUPSTINA 165

U nastavku je još jedan HSS-ov vijećnik Ivan Beljan, postavio pitanje što s izvještajima BB voda i ŽUC-a koji nisu predviđeni za ostatak dnevnog reda, i dugovanja nekih poput BB voda preko 500 dana valute te lošeg poslovanja ŽUC-a. Bajs je napomenuo kako su izvještaji dani na zadnjoj skupštini u prošlom sazivu, a bit će dani ponovo jer su to ipak javne financije i sve se to mora znati.

– Pitanje je kako osigurati novac za odgovarajuće poslovanje ŽUC-a, međutim to nije samo naš problem nego i problem ostalih županija. Mi imamo sedam puta manje sredstava no što bi nam trebalo u odnosu na ukupan broj kilometara prometnica. Dobili smo odgovor da je to nemoguće promijeniti u odgovarajućem proračunskom razdoblju. Županijske ceste su pak jedina kategorija cesta koja ne može dobiti europska sredstva. To nas onemogućava da napravimo niz projekata jer ih nemamo gdje prijaviti. Imat ćemo radni sastanak u Ministarstvu prometa za 2018. godinu za povećana sredstva za ŽUC-eve kako bismo olakšali poslovanje, odgovorio je Bajs.

Beljan je pak u nedostatku odgovora za BB vode tražio i pismeni odgovor na svoje pitanje.

2017 7 SKUPSTINA 26

Posljednje pitanje pripalo je pak predsjednici Županijske skupštine Đurđici Ištef Benšić. Ištef Benšić osvrnula se na pitanje pomoćnika i je li Županija aktivna po tom pitanju.

– Pomoćnici u nastavi su standard koji moramo uvažavati i moramo se brinuti o obiteljima kojima su potrebni. Zahvaljujem se na dosadašnjem radu po tom pitanju današnjoj predsjednici Županijske skupštine koja zna koliko je to sveobuhvatan posao. Često smo morali ići i na tri natječaja dok nismo dobili sredstva. Prošle godine osmero djece nije dobilo asistenta, a imali su pravo na njega dvije godine prije. Postavlja se pitanje kako su prije toga dobili asistente. Zajedno smo s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje zaposlili druge asistente, i omogućili da svako dijete dobije pomoćnika u nastavi. Ovog trenutka pripreme su završene i spremni smo za prijavu na natječaj. Tražit ćemo 70 pomoćnika u nastavi i vjerujem da ćemo dobiti odobrenje. Ako ne, poučeni dosadašnjim iskustvom, u razgovorima s udrugama spremni smo osigurati dodatne asistente koliko god ih bude potrebno. U prijašnjim godinama izdvojili smo značajna sredstva za potpore za asistente kad nam je falilo odobrenje jer niti roditelji niti djeca ne smiju osjetiti da su zaboravljeni, niti moraju znati tko financira asistente. Bitno je samo da su im asistenti osigurani, a kad vidite kako dijete bolje napreduje uz pomoćnika u nastavi, shvatite da neke stvari nemaju cijenu, rekao je za kraj aktualnog sata župan Damir Bajs.

 

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.