20. rujna 2020

Flash banner – vrh stranice
Flash banner – vrh stranice
Flash banner – vrh stranice
Flash banner – vrh stranice
Flash banner – vrh stranice
Flash banner – vrh stranice
Flash banner – vrh stranice
Flash banner – vrh stranice

Mlade i uspješne sportaše koji odlaze na državno natjecanje u Poreč primio župan Damir Bajs

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji održan prijem za uspješne sportaše koji djeluju pod okriljem Saveza školsko-športskih društava Bjelovarsko-bilogorske županije. Riječ je o ekipama koje su se plasirale na završnicu Državnog prvenstva u različitim sportskim disciplinama, od atletike-kros, stolnom tenisu, odbojci, rukometu i košarci, te koji će braniti boje županije na Državnoj završnici koja se održava u Poreču od 19. do 28. travnja ove godine.

Pod okriljem Saveza školsko-športskih društava Bjelovarsko-bilogorske županije djeluju sportska društva u svim našim školama, a kroz razna natjecanja prođe i do tri tisuće naših mladih sportaša. Da bi se plasirali na Državno prvenstvo naši učenici prolaze tri razine natjecanja-gradsko, županijsko i poludržavno nakon kojeg se plasiraju na Državno prvenstvo.

Savez školsko-športskih društava u najvećoj mjeri financira Bjelovarsko-bilogorska županija koja je u svom proračunu za ovu godinu osigurala 300 tisuća kuna za njihov rad što je gotovo tri puta više u odnosu na godinu ranije. S tim sredstvima uz natjecanja, učenicima je omogućen i niz drugih sadržaja poput škola u prirodi, odlaska na bazene i slično.

Tim povodom je župan Damir Bajs rekao da bi sport trebao biti jedan sastavni dio unutar svih naših škola kako osnovnih, tako i srednjih.

– Meni je drago da već niz godina u našoj županiji radi naš Savez i da sukladno tome možete sudjelovati i u nizu takmičenja. Vi ovdje koji ste u našoj županijskoj vijećnici, vi ste u biti oni koji ste se izborili na Državnu završnicu. Dakle, vi ćete u Poreču od 19. do 28. travnja sudjelovati i nizu natjecanja i želim vam kao prvo, da vam bude lijepo u Poreču i da napravite dobre sportske rezultate. Vi ćete predstavljati svoju školu, predstavljat ćete svoj grad, općinu i svoju županiju, a predstavit ćete ponajviše sebe. Nadam se, da ćete u svakom od tih trenutaka uživati, jer sport i služi tome da čovjek ima jedno osobno zadovoljstvo, rekao je župan i dodao da Županija sufinancira Savez školsko-športskih društava kako bi lakše obavljali svoje aktivnosti.

Dražen Milaković, predsjednik Saveza školsko-športskih društava Bjelovarsko-bilogorske županije rekao je da su tu učenici koji već sutra putuju u Poreč na državna natjecanja i da se nada da će dobro nastupiti.

– Želim im svima sreću, idem i ja s vama kao član skupštine Hrvatskog školsko-športskog saveza. Sutra i prekosutra je natjecanje u krosu, a sljedeći tjedan će nas predstavljati ostale škole, tu je Gimnazija Bjelovar koja je izborila završnicu u košarci, škola Daruvar koja je osvojila natjecanje, naši odbojkaši, zatim III.OŠ djevojčice koje su izborile natjecanje u stolnom tenisu i IV.OŠ koja nas predstavlja u rukometu. Želim vam puno uspjeha i sutra i prekosutra, i naravno sljedeći tjedan, a očekuje nas još i županijsko natjecanje u atletici koje ćemo održati 2. svibnja na našem gradskom stadionu. Htio bih se zahvaliti u ime Saveza školsko športskih društava i u ime svih učitelja i profesora zdravstvene kulture na velikoj financijskoj potpori Županije koja je pogotovo povećana ove godine što će nam uvelike pomoći u organizaciji ovih natjecanja, kvaliteti natjecanja, opreme i organizaciji natjecanja, rekao je Dražen Milaković, predsjednik Saveza školsko-športskih društava BBŽ-a.

Dominik Dašek, kapetan košarkaše ekipe Gimnazije Bjelovar rekao je kako su put prema Poreču započeli na gradskom natjecanju koje je ujedno bilo i županijsko ovdje u Bjelovaru.

– Bez problema smo osvojili 1. mjesto i plasirali se na poludržavno koje se održalo u Novskoj. Tamo smo odigrali dvije utakmice i obje smo pobijedili, na zadnju loptu i sa srećom i zadovoljstvom smo se plasirali na Državno natjecanje u Poreču. To nam svima puno znači i nadali smo se tome, ali nismo baš to očekivali, jer nije lako otići među top 6 škola u Hrvatskoj.

Pojedinci i ekipe koje su se plasirale na Državno prvenstvo:

KROS

1.  IV. O. Š. Bjelovar, djevojčice 5. i 6. razred, prof. Goran Juren
2. O. Š. Rovišće, dječaci 5. i 6. razred, prof. Dražen Milaković
3. I. O. Š. Bjelovar, djevojčice 7. i 8. razred, prof. Dejana Bajsić
4. II. O. Š. Bjelovar, dječaci 7. i 8. razred, prof. Vladimir Štefun
5. Medicinska škola Bjelovar, djevojke, prof. Matija Jasenko
6. Tehnička škola Bjelovar, mladići, prof. Zdenko Kuna

STOLNI TENIS

7. III. O. Š. Bjelovar, djevojčice  7. i 8. razred, prof. Branimir Mrazović

ODBOJKA
8.  Osnovna škola Vladimira Nazora Daruvar, dječaci 7. i 8. razredi, prof. Dario Šokac

RUKOMET
9. IV. osnovna škola Bjelovar, dječaci  7. i 8. razredi, prof. Romana Skender

KOŠARKA
10. Gimnazija Bjelovar, mladići, prof. Velibor Balaban

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja
Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.
Autorska prava
Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.
Pravo na prenošenje
Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.
Linkovi na ostale stranice
Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati linkove na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.
Zaštita privatnosti
Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl.
Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.
Prava i obveze korisnika
Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:
•    Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji.
•    Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći.
•    Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima.
•    Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
•    Lažno predstavljanje
•    Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
•    Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima.
Registracija korisnika
Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.
Pravila komentiranja
Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni.
Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Linkovi trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43 000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.