Crosst.hr

Manifestacija UBERI PRIČU razveselila bjelovarske mališane

2016 04 uberipricu 17

Ove godine priče su pričali: SANJA LOVRENČIĆ (Djevojčica iz cirkusa),IVAN TUDEK (Lija lijepo spava) i MELITA KRAUS (Priča o Golemu)

Tradicionalna manifestacija “Uberi priču” održana je i ove godine u bjelovarskom Gradskom parku na Trgu Eugena Kvaternika. Riječ je o posebnoj manifestaciji zabavnog karaktera kojom se populariziraju kvalitetne dječje knjige hrvatskih autora i potiče čitanje.

Poznatu bjelovarsku berbu knjiga organizira Dječji odjel Narodne knjižnice “Petar Preradović” u suradnji s nakladničkom kućom “Mala zvona”.

Ove je godine manifestacija UBERI PRIČU okupila 100-tinjak prvašića iz svih bjelovarskih osnovnih škola te djece iz knjižnične Igraonice i polaznika Vesele škole čitanja.

Gosti ovog zabavnog programa bile su književnice i književnici: Sanja Lovrenčić, Melita Kraus i Ivan Tudek koji su djeci predstavili svoje knjige. Kao i dosadašnjih godina i ovu manifestaciju sa svojim igrarijama dobro je začinila Nikolina Manojlović Vračar poznatija kao klaunesa Nina.

Manifestacija je zanimljiva i važna, tako tvrde i djeca. Knjige koje su ubrali postale su njihovo vlasništvo i sigurno će biti sa užitkom pročitane.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.