20. rujna 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

LISTOPAD- što vas sve čeka u mjesecu obilja boja, okusa i mirisa u Daruvaru

2016 04 daruvar 1
 1. ROĐENDAN FOTO FILM KLUBA DARUVAR

Povodom obilježavanja punih osam desetljeća postojanja i rada Foto film kluba Daruvar, članovi pozivaju sve fotografe amatere da se pridruže obilježavanju 80. rođendana FFK Daruvar u sklopu kojega će se u subotu, 7. listopada, održati Daruvarski fotosusreti, okupljanje članova i svih zainteresiranih fotografa amatera te druženje i fotografiranje ljepota grada i okolice od 9 do 19 sati. Tim povodom otvorena je i izložba fotografija Camera obscura u Galeriji Grada Daruvara Croatia Osiguranje u Knytlovoj ulici. Izložba fotografija otvorena je sve do 16. listopada, a možete ju posjetiti subotom od 11 do 13 sati i nedjeljom od 17 do 19 sati, a radnim danima po najavi u tajništvu Gradske uprave ili na broj telefona 043/331-241.

VIŠE NA:  https://www.facebook.com/groups/393413965649/?fref=ts

 

PROMOCIJA KNJIGE, RADIONICE, EDUKATIVNE TRIBINE…

Pučka knjižnica i čitaonica u mjesecu listopadu za svoje velike i male korisnike i sve one koji će to tek postati organizira:

 • 10., 10,00h– kreativna radionica na Trgu kralja Tomislava (u sklopu Daruvarskog cvjetnog sajma) koju će voditi gđa Danijela Marić

OBILJEŽAVANJE MJESECA HRVATSKE KNJIGE;

 • 10., 12,30h – Promocija knjige Vlaste Golub, O ljubavi, spletkama i svemu pomalo za osmaše OŠ Vladimira Nazora Daruvar
 • 10., 17,00h – Javno predavanje Seksualno nasilje nad i među djecom i mladima u suradnji Ekonomske i turističke škole Daruvar te Ženske sobe- Centar za seksualna prava
 • 10., 18,30h – Rasprava članova književnog kluba Enigma o unaprijed dogovorenim i pročitanim knjigama. Klub broji 8 članica, a pridružiti se mogu svi ljubitelji dobre knjige i komunikacije o istom.
 • 10., 12,00h – natjecanje u čitanju na glas učenika na gradskoj razini učenika ČOŠ J.A. Komensky Daruvar, OŠ Dežanovac, OŠ Đulovac, ČOŠ J. Ružička Končanica

VIŠE NA: www.knjiznica-daruvar.hr

 

KINO DVORANA „30.SVIBNJA“

 • 10., 19,00h – projekcija dokumentarnog filma o papi Karolu Wojtyli “Karolu s ljubavlju”
 • 10., 20,00h – festival zabavne glazbe DarFest 2017

REVIJA FRANCUSKOG FILMA;

 • 10., 20,00h – Prezir, (Le Mépris – 1963.) Francuska, Italija, r. Jean-Luc Godard/psihološka drama
 • 10., 18,00h – Kralj i ptica, (Le Roi et l’Oiseau – 1980.) Francuska, r. Paul Grimault/ scenarij. Hans Christian Andersen, pjesme: Jacques Prévert  /animirani

VIŠE NA: www.pou-daruvar.hr

 

II ŽDRAL TRAIL U DARUVARU

Klub SKOK poziva sve zainteresirane rekreativce, ljubitelje prirode i dobrog društva da se pridruže drugom izdanju utrke, „Ždral Trail 2017“, koja će se održati 7. listopada ispred planinarskog doma Petrov vrh, udaljenog 9 km od centra Daruvara.  Od ove godine Ždral trail je dio EGS KontinenTrail lige i Slavonsko-baranjske Trail Lige i pripremljene su tri staze, za profesionalce, rekreativce i one najmlađe; Veliki Ždral dužine 24 km, Mali Ždral dužine 13 km i Jaje dužine 5 km. Svi sudionici i posjetitelji moći će okušati svoje vještine i u gađanju lukom i strijelom uz nadzor članova Streličarskog kluba „Kuna“ iz Pakraca i vježbati na otvorenom uz iskusne animatore Kluba Skok Daruvar. Nakon natjecateljskog dijela i proglašenja najboljih u poslijepodnevnim satima, slijedi druženje uz glazbu uživo, Craft beer corner i specijalnom pivu od divljeg hmelja spravljenog isključivo za tu prigodu. VIŠE NA:  web.facebook.com/Zdraltrail/

 

 1. KOLO DRUŠTVENOG NATJECANJA U LOVU RIBE – ŠRD TOPLICA

Pozivamo vas u šetnju na Sportski ribnjak Jezero u Daruvaru gdje će se u subotu, 7. listopada, u organizaciji Športsko ribolovnog društva Toplica održati 4. kolo Društvenog natjecanja u lovu ribe. U natjecanju u lovu ribe od 7 do 13 sati sudjeluju isključivo članovi ŠRD Toplica nakon čega je vaganje ulova i proglašenje pobjednika.

 

IZLOŽBA GLJIVA I FOTOGRAFIJA DARUVARSKIH GLJIVARA

Udruga gljivara „Kotrč“ poziva sve koji žele nešto naučiti o jestivim i otrovnim gljivama da posjete izložbu gljiva i fotografija daruvarskih gljivara koja će se održati su subotu, 7. listopada, u prostorijama Galerije Grada Daruvara na Trgu dr. Franje Tuđmana 7 u Daruvaru od 10 do 18 sati. Slobodno se uključite u izložbu i donesite i vi svoje gljive na determinaciju.

VIŠE NA: https://www.facebook.com/zdenko.coban

 

KONCERT POVODOM DANA NEOVISNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE

Grad Daruvar i Glazbena škola Brune Bjelinskog Daruvar vas pozivaju na koncert povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske, Berislava Arlavija – glasovir, koji će se održati  8. listopada 2017. u 19h u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar. Ulaz besplatan. Dobro došli!

VIŠE NA: www.daruvar.hr

 

NAJLJEPŠI IZLOG, KREATIVNE RADIONICE I DOMAĆI PROIZVODI NA DARUVARSKOM CVJETNOM SAJMU

U sklopu ovogodišnjeg Daruvarskog cvjetnog sajma TZ Daruvar-Papuk objavila je Javni poziv sugrađanima za najljepše uređen izlog ili poslovni prostor. Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju tvrtke, trgovačka društva, obrti i ustanove koji koriste poslovni prostor na području grada Daruvara. Prijave se zaprimaju do 6. listopada, a proglašenje pobjednika je u sklopu Daruvarskog cvjetnog sajma na Trgu kralja Tomislava u 11 sati.

VIŠE NA:  http://www.visitdaruvar.hr/aktualno.aspx

U organizaciji Grada Daruvara i TZ Daruvar-Papuk 14. listopada, od 9 do 18 sati, glavni će gradski trg u Daruvaru ispuniti brojni uzgajivači cvijeća, ukrasnog, aromatičnog i začinskog bilja i domaćih proizvoda. Obzirom da uskoro počinje sezona sadnje ukrasnog grmlja i drveća i priprema biljaka za zimsko mirovanje, posjetite Daruvarski jesenski cvjetni sajam i počastite se novim biljkama i savjetima od iskusnih uzgajivača, a povedite i svoje mališane za koje su organizirane razne kreativne radionice.   VIŠE NA: www.visitdaruvar.hr

 

XVII KARATE – DARFEST CROATIA 2017

Karate klub Daruvar u suradnji s Hrvatskim karate savezom 14. listopada organizira XVII KARATE – DARFEST CROATIA 2017. Karate Darfest će, kao i prijašnjih godina održavanja, biti međunarodnog karaktera, održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani, a natječu se djeca od 6 godina pa sve do 21 godine starosti, u katama i borbama pojedinačno. Svečani program otvorenja započinje u 10 sati, nakon njega natjecanje u katama, a ulaz na tribine slobodan je za sve zainteresirane gledatelje, ljubitelje ove popularne borilačke vještine. Prijave za natjecanje traju do 12. listopada, a prijaviti se možete na www.karate.com.hr .

USKORO VIŠE NA: http://szgda.hr/ i www.visitdaruvar.hr

 

BESÍDKA

U organizaciji Češke besede Daruvar u Češkom domu se 14. listopada 2017. godine održava prijateljska večer ispunjena pjesmom i plesom u kojoj svojim nastupom sudjeluju zbor ČB Daruvar, FA Holubička te gosti, ČB Daruvarski Brestovac i ČB Osijek. Besídka, odnosno prijateljska večer, održat će se u Češkom domu u Masarykovoj ulici s početkom u 19 sati.

USKORO VIŠE NA: https://www.facebook.com/%C4%8Cesk%C3%A1-beseda-Daruvar-243671579109816/ i www.visitdaruvar.hr

 

POKRET ZA RADOST – COCA COLA

U ponedjeljak, 16. listopada s početkom u 11 sati na području Rimske park-šume (desno od „Streljane“) održat će se svečano otvorenje izgrađenog vježbališta na otvorenom u sklopu projekta Pokret za radost – Coca cola.

Pokret za radost projekt je koji provodi Coca-Cola sustav u Hrvatskoj u suradnji sa stručnjacima s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u cilju poticanja aktivnih životnih stilova i promocije važnosti redovitoga kretanja.

Cilj ovog projekta je zapravo izgradnja tzv. aktivnih zona, odnosno vježbališta na otvorenom, sa željom da građane potakne na redovito vježbanje i rekreaciju i educira o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje.

Među dvadesetak zona koliko se planira izgraditi do kraja ove godine u Hrvatskoj, jedna takva bit će i u gradu Daruvaru. Igralište/vježbalište je namijenjeno svim građanima bez obzira na njihovu dob, jer uključuje sprave za vježbanje kojima se mogu koristiti umirovljenici, tinejdžeri, rekreativci i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenom.

VIŠE NA: www.daruvar.hr i www.visitdaruvar.hr

 

DARFEST – FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE

Darfest je tradicionalan i jedan od rijetkih festivala autorskih skladbi, natjecanje mladih talentiranih pjevača amatera s područja cijele Hrvatske i inozemstva. Festival, na kojemu su glazbenu karijeru započele neke od naših estradnih zvijezda, ove godine održava se 27. listopada u Kino dvorani „30. svibnja“ s početkom u 20:00 sati. Na festivalu će ispred prosudbene komisije i uvijek brojne publike biti izvedene odabrane autorske skladbe pristigle na natječaj, a samo najbolji će osvojiti bogate nagrade. VIŠE NA:  www.pou-daruvar.hr i www.visitdaruvar.hr.

 

DARUVARČANI 28.10. PONOVNO NA CVJETNOME TRGU U ZAGREBU

Grad Daruvar i TZ Daruvar-Papuk organiziraju 28. listopada 2017. godine predstavljanje turističke ponude na Cvjetnome trgu u Zagrebu. Na štandovima će biti predstavljena najstarija tradicija daruvarskog kraja – termalna ljekovita voda i blato vulkanskog porijekla kroz wellness programe, programe liječenja Daruvarskih toplica ponuda rekreacije i zabave, tradicija vinarstva i pivarstva, sirevi, med i medni proizvodi, domaći džemovi i kolači, likeri i razne rukotvorine. Pridružite nam se i vi na Cvjetnom trgu u Zagrebu 28. listopada od 9 do 18 sati. USKORO VIŠE NA: www.visitdaruvar.hr

 

110 GODINA ČEŠKE BESEDE DARUVAR

Obzirom da je 2017. godina, godina jubileja jedne od rijetkih manjinskih udruga koja se može pohvaliti s lijepim i brojnim godinama kontinuiranog i uspješnog rada i djelovanja, u subotu, 28. listopada održat će se još jedna svečanost u nizu obilježavanja. U 18 sati je svečana ceremonija otvorenja izložbe ČB Daruvar u Češkoj galeriji na kojoj će nastupati Zbor ČB Daruvar, predstavnici ČOŠ J.A.Komensky koja bilježi 95 godina rada i predstavnici ČDV Ferde Mravenca koji bilježi 90 godina kontinuiranog rada. Nakon toga će od 19 sati u Češkom domu biti održana Svečana akademija i kulturno-umjetnički program u sklopu kojega će nastupati predstavnici svih navedenih institucija. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

USKORO VIŠE NA: https://www.facebook.com/%C4%8Cesk%C3%A1-beseda-Daruvar-243671579109816/ i www.visitdaruvar.hr

 

 

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja
Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.
Autorska prava
Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.
Pravo na prenošenje
Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.
Linkovi na ostale stranice
Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati linkove na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.
Zaštita privatnosti
Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl.
Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.
Prava i obveze korisnika
Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:
•    Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji.
•    Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći.
•    Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima.
•    Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
•    Lažno predstavljanje
•    Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
•    Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima.
Registracija korisnika
Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.
Pravila komentiranja
Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni.
Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Linkovi trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43 000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.