Crosst.hr

Liga protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije koncertom zahvalila građanima na pomoći

2016 11 ligaprotivraka 176

Veliko HVALA svima na podršci u provođenju naših aktivnosti

Preko 30 godina tradicionalno HVALA građanima koji svojim donacijama podržavaju sve akcije ovog društva, zahvalila se Liga protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije s koncertom za članove lige i građane održanim u petak navečer u Domu kulture u Bjelovaru.

Mjesec studeni je „Mjesec borbe protiv raka“ i stoga se ovaj koncert tradicionalno održava u studenom i namijenjen je kao zahvala građanima za donacije koje Liga provodi tijekom godine putem humanitarnih akcija kao što je obilježavanje, Hrvatski dan mimoza, Dan narcisa, Svjetski dan nepušenja, Trčanjem protiv raka, Jabukom do zdravlja i Dan ružičaste vrpce.

Tim je povodom i organiziran koncert za građane, udruge i institucije koje su sudjelovale u hvale vrijednim akcijama. Tako je publika i sinoć u Domu kulture Bjelovar uživala u programu u kojem su nastupili Bjelovarski slavuji, HORKUD Golub Bjelovar sa svojim zborom i folklornom skupinom.

U predvorju bjelovarskog Doma kulture održana je izložba ručnih radova i slastica Udruga žena Kapele i Slovinske Kovačice.

Predstavnici Lige protiv raka BBŽ zahvalili su svima na podršci u 2016. godini i najavili daljnje aktivnosti u 2017. godini. Osim koncerta, Liga je aktivnim članovima i stalnim donatorima uručila i zahvalnice.

Autor: Branka Sobodić

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.