Crosst.hr

KRISTALNI CVIJET U RUKAMA NAJBOLJIH FRIZERA HRVATSKE – Kristalni cvijet osvojile su Katarina Kovač iz Bjelovara i Kristina Fureš iz Daruvara

2019 bjelovarinfo frizeri 9 12 2019 10

Ovaj vikend u Zagrebu je održan Festival kose – Advent u kosi za izbor najljepše adventske frizure Hrvatske uz dodjelu prestižne nagrade Kristalni cvijet. Manifestacija je održana u organizaciji tvrtke Shapeit j.d.o.o. iz Zagreba, a pokrovitelj manifestacije bio je grad Zagreb i gradonačelnik Milan Bandić.

U 3 kategorije natjecali su se frizeri iz Vukovara, Bjelovara, Molve, Daruvara, Garešnice, Karlovca, Opatije i Zagreba. Manifestaciju je otvorio zagrebački Dječji zbor Bajka koji je ove godine proslavio 26. godišnjicu. Svi frizeri natjecatelji pokazali su veliko znanje u izradi adventskih frizura. Stručan žiri u sastavu Jelica Potočki – Zagreb, Dragica Milić – Pušća Donja, Dragica Majer – Zagreb, Štefanija Lazar – Varaždin, Jasmina Pažić – Konjščina, Mubera Šerifi – Opatija, dodijelili su Kristalni cvijet sljedećim frizerima:

U kategoriji Adventska svečana frizura, Kristalni cvijet uručen je modelu pod nazivom Božićna ruža, kojeg je izradila Katarina Kovač iz Bjelovara, makeup je radila Martina Rihtarić, a haljinu salon vjenčanica Nikolina iz Bjelovara.

frizura

Najljepša advenska frizura Hrvatske 2019., kategorija avangardna osvojila je kreacija “Daruvarska pahuljica” i dobila nagradu Kristalni cvijet. Frizuru je izradila izradila Kristina Fureš, Frizerski salon Beauty centar Kristinka iz Daruvara, a model je bila Tea Davidović. Haljinu je izradila Senka Hašpl Janček, odjel hortikulture iz Daruvarskih toplica, a makeup Sandra Slivar, vlasnica obrta za uljepšavanje “Šminkeraj”.

U kategoriji Muška adventska frizura Kristalni cvijet uručen je modelu Mad Max, kojeg je izradila Martina Turković iz frizerskog salona Mika iz Opatije. Poseban makeup radile su Marija Burazin i Lara Sanković.
Nagradu Kristalni cvijet za najljepši makeup uručen je vlasniku frizerskog salona JK Style – Hair studio iz Zagreba, Josipu Križnjak, a makeup radila je Matea Jokić, a odjeću za modela pod nazivom Ledena kraljica izradila je dizajnerica Tomislava Martinić.
Posebnu nagradu Kristalni cvijet u kategoriji Adventska svečana frizura za đake nagradu je primila učenica Laura Todorović iz 2. razreda srednje strukovne škole Zagreb iz salona Potepuh, Ilica 490, pod nazivom modela Advent u noći.
Da frizeri mogu učiniti sve svojim rukama dokazala je Ivana Vincek, vlasnik frizerskog salona Viva iz Molva, koja je svojim rukama na modelu pod nazivom Plava kraljica Adventa uz frizuru izradila i atraktivnu haljinu i makeup. Također veoma zapažen model bio je pod nazivom Snježna kraljica kojeg je izradila Matea Mesić iz Velike Gorice.

Sponzori manifestacije bili su :
1. Slastičarnica Tena – Slatina
2. Slastičarnica Orijent – Zagreb
3. Slastičarnica Monika – Samobor
4. Firma Za Vas – Pula, vlasnik Branko Šovagović
5. Caffe bar Song – Zagreb, vl: Filip Orešković
6. Zalogajnica Kod Šime – Zagreb vl: Duje Renić
7. Cvjećarna Ljubica Rukljić – Zagreb
8. Cvjećarna Zdrava Vrljić – Zagreb
9. Općina Čađavica
10. Grad Garešnica

Svoje frizere podržali su grad Bjelovar, Daruvar, Udruženje Obrtnika Karlovac, Obrtnička komora Bjelovarsko Bilogorske županije i Udruženje Obrtnika Opatija.
Agronom Dubravka Bašlin Orlić iz Vodnjana, vlasnica firme Svijet biljaka i Agro-Gea održala je predavanje o djelotvornosti mediteranskog bilja i svi prisutni učesnici Festivala kose – Advent u kosi mogli su se upoznati i isprobati 100% ECO i prirodne proizvode na bazi mediteranskog bilja.
Kristalni cvijet izradila je firma Gorica staklo d.o.o., sa 50 godina tradicije i kvalitete iz Velike Gorice. Pozornicu su krasili trofeji sa europskog i svjetskog prvenstva koje je osvojio Drago Sastić, vlasnik frizerskog salona Potepuh iz Zagreba 2016. godine u Parizu bio je prvak Europe, a 2017. viceprvak svijeta u Parizu. Na kraju manifestacije firma SHAPEIT organizirala je mali domjenak i druženje sa frizerima te najavljen je 06.12.2020. Festival kose – Advent u kosi za izbor najljepše adventske frizure svijeta. • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_12
 • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_1
 • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_2
 • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_3
 • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_4
 • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_5
 • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_8
 • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_11
 • 2019_bjelovarinfo_frizeri_9_12_2019_10
 • viber_slika_2019-12-09_22-10-14
 • viber_slika_2019-12-09_22-10-15
 • viber_slika_2019-12-09_22-10-16
 • viber_slika_2019-12-09_22-10-48

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.