Crosst.hr

Kreće obnova Doma zdravlja, a uskoro i obnova osnovne i srednje škole u GRUBIŠNOM POLJU

grubisno3

Bjelovarsko – bilogorski župan Damir Bajs boravio je u radnom posjetu gradu Grubišnom Polju. Tom je prilikom sudjelovao na skupštini “Središnjeg saveza hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda”. Ujedno je potpisao ugovor za izvođenje radova na obnovi grubišnopoljskog Doma zdravlja, a u sklopu europskog projekta „Za zdravlje Bjelovarsko-bilogorske županije“ vrijednog 11,5 milijuna kuna. Također, Bajs je posjetio i osnovnu te srednju školu i uručio ugovor o donaciji PBZ Nacionalnom vijeću Roma Bjelovarsko-bilogorske županije.

Nakon postupka javne nabave posao izvođenja radova na grubišnopoljskom Domu zdravlja dobila je tvrtka “Eding d.o.o.” iz Zagreba, a vrijednost radova obnove je 753,027,25 kuna. Budući kako je ekonomska najpovoljnija ponuda bila viša za 53 tisuće kuna od procijenjene vrijednosti radova, isti iznos osigurat će Bjelovarsko-bilogorska županija. Kako bi se obnovilo sve što je potrebno u grubišnopoljskom Domu zdravlja Bjelovarsko-bilogorska županija osigurala je dodatnih 361.625,44 kune putem Doma zdravlja BBŽ. Dom će tako uskoro raspisati javni natječaj za spomenute radove, jer riječ je o sredstvima osiguranim izvan europskog projekta „Za zdravlje Bjelovarsko-bilogorske županije“.

grubisnopole1

U obnovu Doma zdravlja biti će uloženo nešto više od 1,1 milijun kuna, a radovi obuhvaćaju pristup za invalide, izgradnju rampe na ulazima, ugradnju automatskih kliznih vrata, sanitarne čvorove za invalide, taktilne površine, sustav za informiranje pacijenata, izmjenu unutarnjih vrata, izmjenu i niveliranje postojećih podova, sanaciju stubišta, uređenje sanitarnih čvorova, ugradnju led rasvjete te druge potrebne radove. Obnova Doma zdravlja također podrazumijeva i zanavljanje medicinske opreme. U Grubišno Polje će stići nova medicinska oprema u vrijednosti 400 tisuća kuna. Riječ je o defibliratorima, otoskopima, pulsnioksimetrima, EKG uređajima te nizu druge medicinsko – tehničke i dijagnostičko – terapijske opreme. Posebno je potrebno istaknuti ginekološki ultrazvuk koji vrijedi 200 tisuća kuna. Pacijentima će se na ovaj način omogućiti obavljanje dodatnih pretraga kod njihovih liječnika obiteljske medicine, pretraga koje su do sada obavljali u Općim bolnicama. Kada se zbroje ulaganja u infrastrukturne radove i u nabavku opreme pred grubišnopoljskim Domom zdravlja je projekt vrijedan 1,5 milijuna kuna.

– Krećemo u uređenje naše ispostave u Grubišnom Polju, a radovi će se financirati sredstvima Europske unije i Bjelovarsko – bilogorske županije. Osim uređenja, nabavit ćemo i opremu za naše ambulante koje pripadaju Domu zdravlja Grubišno Polje. Sve to radimo kako bismo poboljšali uvjete rada našim liječnicima koji rade i žive na ovom prostoru, ali i svim pacijentima primarne zdravstvene zaštite koji se dolaze ovdje liječiti, izjavila je ravnateljica Doma zdravlja Bjelovarsko – bilogorske županije Ljubica Čaić.

grubisno2

– Dugi niz godina nismo napravili modernizaciju, a sada će ona biti od temelja do krova. Kada se Dom zdravlja obnovi i modernizira želimo imati bolje uvjete za naše liječnike, a posebice za pacijente. Obzirom da u ovaj projekt ulazi i oprema, to znači da će svaki pacijent neovisno gdje živi, imati isti standard ordinacija i moći će obaviti niz pretraga u samom Domu zdravlja. Time ćemo i rasteretiti Opću bolnicu Bjelovar, a pacijenti neće morati putovati. Moram pohvaliti i doktore, što žele uzeti novu opremu i proći edukaciju. Vjerujem da će se do kraja ove godine, vidjeti bitna razlika u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, poručiuo je župan Bajs.

 

– Meni je ispred tvrtke Eding iznimno drago što sudjelujem u ovakvom projektu i da će stanovnici Grubišnog Polja dobiti unaprijeđenu ustanovu i samim time bolju primarnu zdravstvenu zaštitu, kratak je bio Marko Pavlović iz tvrtke Eding d.o.o.

 Bjelovarsko – bilogorska županija u projektu je energetske obnove 11 škola na svom području, europskog projekta vrijednog 27 milijuna kuna. Nakon što su u nekim školama već potpisani ugovori za izvođenje radova, danas 7. ožujka, nakon usklađivanja projekta i odobrenja od strane SAFU-a, Bjelovarsko – bilogorska županija raspisala je javni natječaj za izvođača radova za obnovu grubišnopoljske osnovne i orednje škole te pripadajuće školsko – sportske dvorane.

Procijenjena vrijednost radova je 8 milijuna kuna, a radovi podrazumijevaju:

 1. OŠ IVANA NEPOMUKA JEMERŠIĆA:
  – Izolacija vanjskih zidova, odnosno postavljanje nove termo ovojnice
  – Izolacija poda prema tlu, izolacija poda prema vanjskom prostoru, izolacija poda prema negrijanom podrumu
  – Izolacija krova
  – Zamjena dotrajale drvene i metalne vanjske stolarije s PVC stolarijom
  – Ugradnja termoventila na radijatore
  – Ugradnja vertikalne podizne platforme za osobe s invaliditetom
  – Novi toalet za osobe s invaliditetom
 2. ZGRADA ŠKOLSKE DVORANE SA SPOJNIM DIJELOM
  – Izolacija vanjskih zidova, odnosno postavljanje nove termo ovojnice
  – Izolacija poda prema tlu
  – Izolacija krova spojnog hodnika
  – Izolacija stropa prema tavanu spojnog hodnika
  – Zamjena dotrajale drvene i metalne vanjske stolarije sa PVC stolarijom
  – Ugradnja termoventila na radijatore
  – Ugradnja sustava prozračivanja
 3. SREDNJA ŠKOLA BARTOLA KAŠIĆA
  – Izolacija vanjskih zidova, odnosno postavljanje nove termo ovojnice
  – Izolacija poda prema tlu
  – Izolacija krova
  – Izolacija stropa prema tavanu
  – Zamjena dotrajale drvene i metalne vanjske stolarije PVC stolarijom
  – Ugradnja termoventila na radijatore

 

2018 03 09 113451

Raspisani javni natječaj traje 20 dana i u skladu s tim otvaranje ponuda ponuđača očekuje se krajem ovog mjeseca, nakon čega će uslijediti potpis ugovora s izvođačem i sama obnova škola i dvorane. Završetkom radova u potpunosti će biti obnovljene grubišnopoljske škole, a učenici i nastavnici zbog kojih se cijeli projekt i radi imati će bolji standard i uvjete školovanja i rada u tim obrazovnim ustanovama.

– Škola će ove godine doživjeti procvat i mi ćemo u spomenicu naše škole zlatnim slovima upisati 2018. godina. Škola je sagrađena 1957. i tada je bila jedna od najljepših škola, a zbog svog specifičnog oblika zvali smo je bijela labudica. Radovima vrijednim oko 8 milijuna kuna trebala bi se postići ušteda energije od najmanje 50 posto. Osim temeljite obnove, drago mi je da ćemo ugraditi lift i prilagoditi sanitarni čvor za invalide, jer mi smo škola koja ima čak 12 pomoćnika u nastavi. Riječima ne mogu opisati što ovo iskustvo, za mene kao mladog ravnatelja znači. U utorak 17. travnja mi ćemo obilježiti Dan škole i hvala županu u ime 408 učenika i 64 djelatnika, što ćemo ove godine dobiti najljepši mogući poklon, a to je novo ruho naše bijele labudice, rekla je ravnateljica Snježana Seliš.

Riječ je o radovima od oko 8 milijuna kuna čime bi se trebala postići ušteda energije najmanje 50 posto. Radovi podrazumijevaju, ugradnju lifta i sanitarnog čvora.

– Srednja škola Grubišno Polje građena je šezdesetih godina i to je sada po prvi put otada veliki projekt obnove školske zgrade. Svrha projekta je postići energetsku učinkovitost, no sam projekt ima više pozitivnih rezultata. Prvo je smanjenje potrošnje energenata za 50 posto, a to za sobom povlači to da će nam ostati novaca za obnovu, ulaganje i digitalno osuvremenjivanje. Želim zahvaliti županu što nam je dao priliku na javljanje na natječaj, kako bi škola dobila novi sjaj, rekla je ravnateljica Srednje škole Ana Ivšić.

 

– Energetska obnova ove dvije zgrade doprinijet će samoj kvaliteti života naših učenika. Posebno mi je drago zbog srednje škole što će dobiti novu sliku i nadam se da će je upisati sve više učenika. Ipak, učenici i roditelji gledaju samu kvalitetu zgrade i na koji način se s njom raspolaže. Isto tako, Grad Grubišno Polje izlazi u susret koliko je moguće, pa smo asfaltirali parking, izradili pristup za invalide i uredili park oko škole, a najviše sam ponosan na financiranje udžbenike za učenike od prvog do osmog razreda, pojasnio je zamjenik gradonačelnika Grubišnog Polja Zlatko Pavičić.

 

– Jedan od najvećih projekata je upravo ova škola i moram zahvaliti ravnateljicama, djelatnicima, RRA-i Gradu Grubišno Polje. Kako osnovna, tako i srednja škola dobit će temeljitu rekonstrukciju, a kada to završi, škola će biti samo na izgled slična staroj. U okviru ove obnove ide i kompletna obnova školsko sportske dvorane koja se koristi za škole, kao i za potrebe za druga događanja, poput Sajma sira. Mi ćemo kao Županija pokriti dio koji ne pokriva Europska unija. Također, Županija je i za ovu godinu osigurala sredstva za namještaj, stoga nakon obnove škola, mi ćemo promijeniti i onaj dio namještaja koji je potreban, zaključio je župan Bajs.

U Bjelovarsko – bilogorskoj županiji nastavljaju s donacijama Privredne banke Zagreb udrugama, ustanovama i sportskim društvima, a temeljem Sporazuma između župana Damira Bajsa i donedavnog prvog čovjeka Privredne banke Zagreb Bože Prke. Na taj način već gotovo dvije godine se pomaže i potiče rad županijskih udruga i svih onih koji svojim djelovanjem obogaćuju život Bjelovarsko – bilogorske županije. Ova donacija od 5 tisuća kuna došla je u ruke Nacionalnog vijeća Roma Bjelovarsko – bilogorske županije. Ugovor o donaciji župan Damir Bajs uručio je predsjedniku Nacionalnog vijeća Roma Bjelovarsko – bilogorske županije Vinku Horaku.

– Zahvaljujem se PBZ-u koji je osigurao potpore u iznosu od 600 tisuća kuna prema našim ustanovama i udrugama. Gospodin Prka je naznačio da želi da donacije idu prema udrugama koje se bave i mladima. PBZ time pokazuje svijest prema zajednici u kojoj radi i vraća dio sredstava stanovnicima našeg kraja, kratak je bio župan.

– Imamo dobru suradnju sa županom i Koordinacijom. Ovim putem se zahvaljujem na donaciji i mi ćemo to iskoristiti za nošnje, jer želimo osnovati folklor kako bismo mogli prikazati i pokazati sve što naša nacionalna manjina nudi, rekao je Vinko Horak.

 

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.