Crosst.hr

Korisnici Doma za odrasle osobe Bjelovar s bjelovarskom udrugom Svitanje posjetili ZOO grada Zagreba

2016 11 zoo2016 3

Izlet organiziran u mjesecu obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja

Ovaj projekt Udruge “Svitanje –Bjelovar” bio je društveno-humanitarnog karaktera, a organizira se već tradicionalno u mjesecu u kojem obilježavamo Svjetski dan mentalnog zdravlja. U petak, 28. 10. 2016. g. Udruga “Svitanje-Bjelovar, u suradnji s Domom zdravlja BBŽ i Domom za odrasle osobe Bjelovar organizirala je posjet članova udruge i korisnika Doma za odrasle osobe Bjelovar gradu Zagrebu, te u sklopu i posjet Zoološkom vrtu.

Nakon međusobnog upoznavanja I dolaska u Zagreb uslijedio je obilazak grada te novouređenog Zoološkog vrta. Uz prekrasan sunčan dan, opuštenu atmosferu i dobro raspoloženje, izlet je u potpunosti ispunio očekivanja svih sudionika.

Ovom prilikom inicijator i organizator udruga “Svitanje-Bjelovar” zahvaljuje se Gradu Bjelovaru, Erste Banci Bjelovar te upravi ZOO Zagreb na razumijevanju i pruženoj podršci u organizaciji I provedbi izleta.

Predsjednik udruge
Kristijan Štulina, struč.spec.comm

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.