Crosst.hr

Klub žena Bjelovar organizirao proslavu Martinja

2016 11 martinje2016 185

Okupilo se oko 80.-ak članova kluba sa prijateljima i gostima

U organizaciji Kluba žena Bjelovar u petak 11. studenog u hotelu Central održana je tradicionalna proslava blagdana sv. Martina – Martinje 2016. Na ovoj veseloj večeri krštenja mošta u vino okupilo se oko osamdesetak članova Kluba sa svojim prijateljima i gostima.

Zlata Ribarić, predsjednica Kluba žena Bjelovar rekla je da ih ima sasvim dovoljno za dobru zabavu i dobru kapljicu vina.
– Tradicionalna proslava blagdana sv. Martina – Martinje obilježava se diljem Hrvatske, pa tako je i kod nas u Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Važno je da se družimo, veselimo i pjevamo uz dobru glazbu i naravno uz dobro vino. Bjelovarski Klub žena godišnje organizira tri zabave, u veljači maskenbal, u ožujku Dan žena i studenom Martinje, rekla je predsjednica Ribarić i zahvalila Gradu Bjelovaru koji se brine za svoje sugrađanke i sugrađane treće životne dobi.

Ispred Grada Bjelovara, na proslavu Martinja sa članovima Kluba došla je i zamjenica gradonačelnika Jasna Višnjević. Ona je posebno pohvalila Klub žena, istaknuvši da su to žene koje marljivo rade i upravo svojim radom omogućuju svojim članovima aktivan život.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.