21. travnja 2018

Izradu originalnih torti prepustite vještim rukama Jelene Pavlić

Jelena kaže kako se radi o personaliziranim tortama koje su napravljene od posebnih masa i ukrašene efektnim ukrasima ručne izrade.

– To su originalne, ali i neobične torte koje radim po posebnim željama svojih klijenata. Kad je riječ o tortama, radim ih za razne prigode, krštenja, rođendane, vjenčanja, razne godišnjice, ali i za tužne prigode. Svaka od njih je originalna na svoj način. Najviše se traže rođendanske torte raznih oblika, a najčešća tematika su likovi iz crtića jer svako dijete ima svoju posebnu želju.

Kad je riječ o vjenčanjima uglavnom su to klasične torte.  Za prigode poput vjenčanja najbolje je raditi stiropor tortu kod koje je samo gornji kat za rezanje, fotografiranje i sve ostalo što ide u sklopu svadbene svečanosti. Druga torta je za goste s najfinijim okusima, rađena isti dan kada je i sama svečanost.  Najčešće se kod nas za takve prigode, torte i kolači rade tri do četiri dana prije vjenčanja. Zato preporučam da se torte filaju na dan vjenčanja kako bi zadržale svježinu i sočni okus. Svi oni koji žele takve torte, mogu ovdje doći pogledati na koji način radim i što sve mogu ponuditi, rekla je naša majstorica torti te dodala da ima i zanimljivih slastica izrađenih prema jedinstvenim željama svojih klijenata. Bilo da su elegantne, smiješne ili otkačene, svaka od njih ima svoju posebnu prigodu.

Jelena također ističe da sve torte izrađuje od kvalitetnih i svježih materijala.

–  Moje torte su svježe, i rok trajanja im je dva dana. To znači, ako je prigoda u subotu, onda tortu filam u subotu ujutro i do ponedjeljka je rok trajanja. Torte nemaju nikakve dodatne aditive.

Jelena je majstorica za neobično, a klasiku će uvijek odraditi i to vrhunski kao i ispunjavanje želja svojih klijenata. Jelena se u koštac ipak najviše voli uhvatiti s novim i drugačijim idejama, a ono što ovu slastičarku ističe od drugih svakako su torte u 3D OBLIKU.

Svoju savršenost pokazala je na Međunarodnom natjecanju u Orahovici 2016. godine gdje je sudjelovalo 15 natjecatelja. Jelena Pavlić osvojila je drugo mjesto sa svojom neobičnom tortom koju možete pogledati na fotografiji.

Jelenina torta koja je osvojila drugo mjesto na Međunarodnom natjecanju u Orahovici

Važno je istaknuti da Jelena prati sve trendove, od novih oblika, tehnika, raznih šećernih masa do sitnih detalja kako bi postigla savršenstvo nama najdraže slastice.

Tortica j.d.o.o

Jelena Pavlić

Izrada personaliziranih torti,kolača i ostalih slastica radi po sistemu narudžba-isporuka.
Narudžbe na tel.0981663593 ili osobno na adresi Ivana Gregurića 10. Bjelovar
Radno vrijeme: Pon-pet.od 9-12…..16-20h
Subota od 8-13 h

Sve je spremno za vaše savršeno vjenčanje iz snova, za vaše rođendane, krštenja, krizme, godišnjice i sve ostale lijepe trenutke. Kako biste uživali u vašoj svečanosti s najfinijim okusima naručite originalne torte naše majstorice Jelene Pavlić. Uživajte u fotografijama i odaberite neku za sebe ili pak tortu naručite po vlastitoj želji.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *