Crosst.hr

Grad Čazma – Sufinancira prijevoz studenata i nabavku knjiga gimnazijalcima

2016 04 cazma 1

Grad Čazma nastavlja sufinancirati troškove mjesečne karte za prijevoz studenata, u iznosu od 10 % i nabavku udžbenika za prvi razred Opće gimnazije u Čazmi, u iznosu od 1000 kuna

Grad Čazma već nekoliko godina sufinancira troškove mjesečne karte za prijevoz studenata, u iznosu od 10 %, pa će tako nastaviti i u akademskoj godini 2016/2017.
Pravo na subvenciju imaju svi redovni studenti s prebivalištem na području Grada Čazme, koji ne ostvaruju pravo na naknadu za prijevoz iz nekih drugih izvora (npr. Centar za socijalnu skrb).

Također, Grad Čazma već nekoliko godina pomaže nabavku udžbenika za prvi razred Opće gimnazije u Čazmi, u iznosu od 1000 kuna po učeniku. Pravo na ovu jednokratnu pomoć imaju svi učenici (odnosno roditelji) koji su u školskoj godini 2016./2017, upisali prvi razred Srednje škola Čazma, smjer Opća gimnazija, bez obzira na prebivalište. roditelja.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.