Crosst.hr

Grad Bjelovar – podijeljeni vaučeri za nabavku sportske opreme

2018 grabjvocerisport 13 1

Grad Bjelovar podijelio je u srijedu 27. lipnja vaučere za sportske udruge kojima će moći nabaviti opremu. Podjela vaučera održana je u velikoj vijećnici Grada Bjelovara, uz prisustvo predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše i predsjednika Športske zajednice Grada Bjelovara Željka Maletića, s obzirom da Grad u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom te Športskom zajednicom Grada Bjelovara surađuje i potpomaže rad sportskih klubova.

– Ovaj vid suradnje doprinijet će da i Grad Bjelovar uloži neka dodatna sredstva, nabavit ćemo novi kombi kojim ćemo dodatno osigurati prijevoz naših sportaša na natjecanja, a tu je i oprema koju osiguravamo ovim putem. Grad Bjelovar na godišnjoj bazi odvaja oko 7% proračuna za sport. To je dosta visok postotak, a posebno smo okrenuti manjim sportovima, ali tu su i oni veći od kojih se više očekuje. Očekujemo uz sve i još bolje rezultate. Zahvaljujem na podršci Hrvatskom olimpijskom odboru i veselim se daljnjoj suradnji i ulaganju u sport, uvodno je rekao gradonačelnik Dario Hrebak.

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša napomenuo je kako Bjelovar može biti primjer grada koji se brine za sport, s obzirom na postotak odvajanja za sport iz proračuna.

2018 grabjvocerisport 6
Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a

– Jučer ste imali priliku vidjeti natpis u njemačkom „Bildu“, natpis kako je Hrvatska najsportskija zemlja na svijetu kad se uzme broj sportskih uspjeha u odnosu na broj stanovnika. Bjelovar koji toliko odvaja za sport doista može biti primjer i stoga s gradom rado surađujemo. Ovo je samo dio naše suradnje, a surađivat ćemo i na svim drugim projektima koje gradonačelnik i Gradsko vijeće prepoznaju kao bitne za razvoj sporta u gradu, i njegove infrastrukture, rekao je Zlatko Mateša i zahvalio na pozivu te dodao kako će se uvijek rado odazvati na poziv u Bjelovar.

Pomoćnik glavnog tajnika HOO za  programe lokalnog športa Siniša Krajač objasnio je kako HOO ne brine samo o olimpijskim igrama već da se brine i o bazi i lokalnim zajednicama, koje potičemo da se uključuju u sport i to potiču sredstvima.

2018 grabjvocerisport 7
Siniša Krajač, Pomoćnik glavnog tajnika HOO za programe lokalnog športa

– U interesu nam je da baza, posebno poput vaše, bude opremljena kvalitetnom i sigurnom opremom. U tim razmišljanjima smo dogovorili dugoročniju suradnju kroz koju bismo osigurali rekvizite za koje ćete aplicirati putem Športske zajednice. Tako ćemo nastojati poboljšati uvjete za rad sa sportašima, ali i svima onima koji se žele baviti sportom, objasnio je Siniša Krajač.

2018 grabjvocerisport 2

 

Gradonačelnik je također upoznao predstavnike HOO, da Grad u rujnu kreće sa izgradnjom novog sportskog kompleksa za koji je osiguran novac, i koji neće imati samo veze s nogometom već će biti namijenjen i ostalim sportovima i rekreativcima. Također, u sklopu toga bi kroz novi europski projekt bio napravljen jedan centar za osobe s teškoćama, koji bi osigurao i izgradnju atletske staze i teren za bavljenje atletikom vrijedan oko 25 milijuna kuna.

2018 grabjvocerisport 9
Željko Maletić, predsjednik Športske zajednice Grada Bjelovara

Željko Maletić zahvalio se u ime Športske zajednice Grada Bjelovara na prepoznatim projektima. Napomenuo je kako mu je drago što je predsjednik Športske zajednice u vrijeme kad sport ima puno razumijevanje u Gradu i podršku. Također je dodao kako je siguran da će marljiv rad sportskih kolektiva uskoro pokazati još bolje rezultate pogotovo uz novu opremu i dodatan kombi koji će od srpnja biti od koristi za prijevoz svim klubovima i time olakšati mogućnost prijevoza sportaša.

Dobrih rezultata ne nedostaje Taekwondo klubu FOX čiji je trener Feđa Medak, koji je ujedno i kondicijski trener ŽRK Bjelovar a radi i s drugim sportašima, tražio je opremu koja bi odgovarala za trening djece u taekwondo-u, ali i ostalim sportašima.

2018 grabjvocerisport 1

– Inače je opremu, a pogotovo opremu za taekwondo, teško nabaviti. Međutim, mogu se pohvaliti kako je nama u proteklih 8 godina treći prolazak na apliciranju sredstava kod HOO, što je svakako zaslužno za naše dobre rezultate. Trenutno imamo šest grupa taekwondoa, plus dvije grupe rekreacije. Brojimo oko 250 članova, i surađujemo sa ŽRK Bjelovar i NK Mladost, rekao je Feđa Medak.

Josip Kozić, predsjednik Malonogometnog kluba Bjelovar također se zahvalio Gradu i Športsko zajednici te HOO na poklonu.

2018 grabjvocerisport 20

– Nama će vaučer za opremu svakako pomoći u sportskom treningu. Radi se uglavnom o loptama i sportskim pomagalima. Novoosnovani smo klub, međutim već smo u prvoj natjecateljskoj sezoni osvojili drugo mjesto, a juniori su na sredini tablice, tako da možemo samo napredovati. Brojimo oko stotinjak članova, a vjerujem da će nas biti još i više jer imamo članski model upravljanja klubom, zaključio je Josip Kozić.

Vaučeri su podijeljeni za slijedeće klubove:

NK Bjelovar

NK Mladost Ždralovi

NK Signal Obrovnica

Sportsko društvo Lasta Gudovac

NK Napredak Rajić

NK Korenovo

NK Galovac

NK Sloga

NK Zvijerci

NK Croatia

NK BŠK Brezovac

MNK Bjelovar

ŽOK Bjelovar

Klub američkog nogometa „Greenhorns“

Stolnoteniski klub Bjelovar

Kulturno-športski klub KUL PONG Bjelovar

Badminton klub Bjelovar

Taekwondo klub Bjelovar

Taekwondo klub Omega

Taekwondo klub FOX

RK Bjelovar

ŽRK Bjelovar

KK Bjelovar

KK Bedi

 • 2018_grabjvocerisport_5
 • 2018_grabjvocerisport_11
 • 2018_grabjvocerisport_12
 • 2018_grabjvocerisport_13
 • 2018_grabjvocerisport_14
 • 2018_grabjvocerisport_15
 • 2018_grabjvocerisport_16
 • 2018_grabjvocerisport_17
 • 2018_grabjvocerisport_18
 • 2018_grabjvocerisport_19

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.