Crosst.hr

Grad Bjelovar darivao korisnike Kluba Bilogora povodom božićnih i novogodišnjih blagdana

2016 12 klubbilogorabozic 13

Za korisnike Kluba didaktička oprema i slatkiši

Članovi Kluba Bilogora u srijedu su toplo dočekali zamjenice gradonačelnika Jasnu Višnjević i Lidiju Novosel, te Vanja Posavac predsjednica Gradskog Vijeća Grada Bjelovara koje su im u ime Grada Bjelovara poklonile didaktičku opremu i slatkiše. Zapjevali su im i nekoliko Božićnih pjesama s velikim oduševljenjem.

Vanja Posavac je primila i čestitku gradu u kojoj su svi korisnici Kluba Bilogora nacrtali nešto prigodno.
– Volimo doći u Klub Bilogora i naravno uvijek s poklonima. Ovo je jedno od najljepših mjesta gdje se uvijek osjeća toplina i ljubav, a posebno je to izraženo pred božićne i novogodišnje blagdane, rekla je Vanja Posavac i pohvalila korisnike Kluba za uređenje prostora uoči blagdana te svima čestitala Sretan i blagoslovljen Božić i Novu 2017. godinu.

Voditelj Kluba Mario Blaha zahvalio se Gradu Bjelovaru, istaknuvši da Grad uvijek pomaže Klubu.
– Kad vidimo gradonačelnika, čak iz kombija spontano mašemo prijateljski. Vidi se da su svi dužnosnici Grda iskreno zainteresirani za rad ove udruge. Kad god se navrate u Pučku kuhinju, svratite i do nas, rekao je Mario Blaha i dodao da u Klub svakodnevno dolazi 25 korisnika.

Prema riječima roditelja korisnika, Klub bi se i ugasio da nije bilo intervencije upravo iz Grada Bjelovara. Za posjetitelje su stoga pripremili zahvalnice koje su podijeljene u znak sjećanja na tu pomoć Klubu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.