Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

DRUŽENJE TAEKWONDO KLUBA BJELOVAR

2016 06 takewondobj 46

Druženje s članovima, roditeljima i prijateljima kluba je tradicija Taekwondo kluba Bjelovar

Taekwondo klub Bjelovar organizirao je svoje tradicionalno druženje za članove kluba u prirodnom ambijentu okruženi zelenilom bilogorskih šuma.

Svake godine, po završetku školske godine, vježbanja i natjecanja, vodstvo kluba organizira druženje za svoje članove, njihove roditelje i prijatelje kluba. S obzirom na sportski duh okupljenih, ni ovakvo druženje ne prolazi bez sportskih aktivnosti prema željama djece.

-Klub je osnovan 1968., i trenutno imamo tri trenera, a to su Sanja Marić, Tadija Tirić i Marijan Pavičić. Oni treniraju tri grupe polaznika, koji su uzrasta od 4 do 44. godine. Sudjelujemo na svim regionalnim i klupskim natjecanjima, te na državnim natjecanjima. Zadovoljni smo rezultatima, iako ne inzistiramo na rezultatima i govorimo kako je važno sudjelovati. Naime, bitno nam je da se djeca bave sportom, tako da za nas to predstavlja jedan sveobuhvatan rad jer niti sam sport niti sam trener neće moći zadržati dijete da dolazi u klub. Mora biti dobro druženje, pristupačnost prema djeci, i trener koji će ih kroz to sve poticati i motivirati – rekla je Nada Šoštarko Pavlović te dodala da klub s treninzima u dvorani počinje sa školskom godinom.
– Tada se upisuju i nove generacije. Sezona završava završetkom školske godine i polaganjem za više pojaseve. Nakon toga organizira se nekoliko opuštenih treninga koji završavaju ovakvim druženjem.

Pročitajte još