22. rujna 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Donaciju dobio i Nogometni klub Draganec

2016 11 cazmaceste 1

Riječ je o donaciji od 12, 5 tisuća kuna

U četvrtak, 17. studenog, Mario Lončar ispred Privredne banke Zagreb potpisao je Ugovor o donaciji sa Vilimom Sabolićem, predsjednikom Nogometnog kluba „Draganec. Ugovor je potpisan u prostorijama Nogometnog kluba uz prisustvo župana Damira Bajsa sa suradnicima.

Riječ je o donaciji od 12, 5 tisuća kuna.

Prema riječima predsjednika Nogometnog kluba Vilima Sabolića ova donacija će dobro doći Klubu za rad s najmlađima i kupovinu sportske opreme.
– Nogometni klub Draganec je osnovan 1964. godine i od tada postaje pravi Klub zaljubljenika u nogomet. Mogu se pohvaliti natjecanjem u 1. Županijskoj ligi, i to od ove godine. U klubu se radi sa tri pogona – seniorima, juniorima i pionirima, sveukupno sa šezdesetak igrača. Donacija će uvelike pomoći za još bolji rad s najmlađima našeg kluba, rekao je predsjednik Sabolić.

Podsjetimo se da su ove donacije Udrugama omogućene zahvaljujući Sporazumu između bjelovarsko-bilogorskog župana Damir Bajas i predsjednika Uprave Privredne banke Zagreb Bože Prke. Naime, župan Bajs i predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Božo Prka, potpisali su Sporazum o dodjeli donacija udrugama i ustanovama na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Potpisani Sporazum temelj je za daljnje potpisivanje Ugovora između Privredne banke Zagreb i naših udruga i ustanova koje će ostvariti donacije veće od 600 tisuća kuna, a riječ je o pedesetak udruga i ustanova koje djeluju na području županije.

Autor: Branka Sobodić

Slične objave