Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Događanja u Daruvaru i okolici – TRAVANJ 2019.

Rent a bike letak

RENT A BIKE U TURISTIČKOJ ZAJEDNICI DARUVAR-PAPUK

Ljepšim vremenskim prilikama započela je sezona iznajmljivanja bicikala u Turističkom uredu na Trgu kralja Tomislava 12 u Daruvaru. Kako bi povećali kvalitetu turističke ponude Grad Daruvar je kupio 3 bicikla i dao ih na korištenje TZ Daruvar-Papuk u svrhu iznajmljivanja zainteresiranim turistima i gostima grada. Iznajmljivanje bicikala turistima vrši se u radno vrijeme Turističkog ureda uz predočenje identifikacijske isprave i obaveznog ispunjavanja Izjave o korištenju.

VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/rent-a-bike.aspx

 

KONCERTI U ORGANIZACIJI GLAZBENE ŠKOLE BRUNE BJELINSKOG

 • Koncert: Ivan Batošà04. u 19:00 sati (Kino dvorana „30.svibnja“)
 • Koncert učenika glazbene škole iz Letohrada, Republike Češke i Glazbene škole Brune Bjelinskog à04. u 19:00 sati (Kino dvorana „30.svibnja“)

 

10 DANA ASTRONOMIJE U DARUVARU à 05.-14.4.

Približava se doba godine u Daruvaru posvećeno znanosti o nebeskim tijelima i pojavama u svemiru. U organizaciji Astronomskog društva Kumova slama iz Daruvara, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Bjelovarsko-bilogorske županije te u suorganizaciji s Gradom Daruvarom, deseti po redu 10 dana astronomije u Daruvaru održavaju se od 05. do 14. travnja. Deset godina za redom kroz deset dana, događaj dovodi renomirane predavače, edukatore, znanstvenike kao što su Ante Radonić, Ivica Puljak, Vernesa Smolčić, Tijana Prodanović, Davor Mance i dr. Osim večernjih predavanja znanstvenika u Hrvatskom domu, održavat će se i razne radionice u vrtićima, školama, tematske izložbe, promatranja dnevnog i noćnog neba teleskopima na više lokacija u gradu Daruvaru. Pridružite se obilježavanju ukupno 100 dana astronomije u Daruvaru!

VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/10-dana-astronomije.aspxhttp://www.kumova-slama.hr/https://www.zvjezdarnica.com/

 

PREMIJERA KAZALIŠNE PREDSTAVE I KREATIVNA RADIONICA

 06.04.

U organizaciji Češke besede Gornji Daruvar u subotu, 6. travnja, u mjesnom domu u Gornjem Daruvaru od 20.00 sati bit će prikazana premijera kazališne predstave Lázeňská historka – Priča iz toplica. Članovi društva ugostit će i kazališnu skupinu Češke besede Ljudevit Selo koja će se publici predstaviti predstavom Lhář – Lažljivac.

à 7.04.

U mjesnom domu u Gornjem Daruvaru s početkom u 15:00 sati biti će održana multikulturalna kreativna radionica.  USKORO VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/

 

FESTIVAL ČEŠKIH DJEČJIH PJESAMA U KONČANICIà 12.04.

Na ovogodišnjem Festivalu čeških dječjih pjesama u Končanici, jubilarnom 30. po redu, bit će otpjevano dvadeset i sedam pjesama, a zanimljivo je što će ih izvoditi ne samo djeca već i odrasli koji su nekada davno kao mali nastupali na istom festivalu ili su svojim neprestanim angažiranjem na dosadašnjim festivalima to zaslužili. Nastupit će i roditelji sa svojom djecom koji se pjevali kao mali (i jedni i drugi) ne bismo li dobili dojam protjecanja vremena, velikog broja generacija te kako je upravo Festival utjecao na njihov život. Osim narodnih i modernih autorskih pjesama izvodit će se i autorske pjesme domaćih autora. Festival počinje u 19:30 i otvoren je za sve zainteresirane.

USKORO VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/

CashExpert web banner 633x87px 4

ZELENA ČISTKA à 12. i 13.04.

Postani dio globalnog pokreta i zajedno očistimo Hrvatsku u jednome danu! Povodom Dana planeta Zemlja grad Daruvar se i ove godine uključio u najveću ekološku volontersku akciju čišćenja grada i divljih odlagališta otpada. Zelena čistka – jedan dan za čist okoliš u sklopu projekta Let’s do it!  kao važan korak u promjeni odnosa građana prema otpadu. Zelena čistka će biti održana 12. i 13. travnja kada će predstavnici vrtića, osnovnih i srednjih škola, udruga civilnog društva, gradskih ustanova i institucija uz logističku podršku Hrvatskih šuma – Šumarije Daruvar i komunalne tvrtke Darkom na unaprijed dogovorenim lokacijama čistiti divlja odlagališta i nepravilno odbačen otpad. Pozivamo sve zainteresirane građane da se pridruže akciji. Prijave na broj telefona 043/ 331 382 ili putem e-maila: tic@daruvar.hr

VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/zelena-cistka-2.aspxhttps://daruvar.hr/notices/zelena-cistka-12-13-4-2019/

 

SMOTRA MANJINSKOG STVARALAŠTVA BBŽ à 13.04.

Koordinacija vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Bjelovarsko-bilogorske županije, Vijeće češke nacionalne manjine BBŽ i Grad Daruvar organiziraju 5. SMOTRU MANJINSKOG STVARALAŠTVA BBŽ dana 13. travnja 2019. godine u Daruvaru. U svojstvu domaćina i suorganizatora su ČB Daruvar, Doljani, Gornji Daruvar i Ljudevit Selo. Udruge češke, srpske, mađarske, romske, njemačke-austrijske nacionalne manjine kao i HKUD Šandrovac predstavit će svoju gastronomiju i izložiti tradicionalne suvenire na štandovima na Trgu kralja Tomislava od 14 sati, a od 16 sati je u Kino dvorani „30.svibnja“ kulturno-umjetnički program. Ulaz je slobodan.

VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/

CashExpert web banner 633x87px 4

IZLOŽBA MUZEJ U LONCU à 15.04.

Jedinstveni projekt Muzej u loncu kroz tradicijsku prehranu Požege, Požeštine ali i cijele Slavonije godinama pomno istražuje, dokumentira i na jedinstven način predstavlja vrlo vrijednu, zaboravljenu i široj javnosti nedovoljno poznatu nematerijalnu kulturnu baštinu istočne Hrvatske. Uz nekoliko turističkih nagrada, sinergija kojom je Muzej u loncu povezao 16 muzeja istočne Hrvatske od Virovitice i Iloka, nagrađena je posebnim priznanjem Hrvatskog muzejskog društva, te međunarodnom nominacijom za nagradu Živa, Slavenskog foruma kulture. U organizaciji Grada Daruvara i Ekonomske i turističke škole Daruvar održat će se svečano otvorenje izložbe uz prezentiranje tradicionalnih jela u Galeriji Grada Daruvara „Croatia osiguranje“ (J.Knytla 1) 15. travnja s početkom u 19 sati.  

USKORO VIŠE NA: https://daruvar.hr/

 

KONCERT GIMNAZIJE DARUVAR I GLAZBENE ŠKOLE BRUNE BJELINSKOG à 17.04.

Tradicionalni koncert bivših i sadašnjih učenika Gimnazije Daruvar na kojemu će sudjelovati i polaznici Glazbene škole Brune Bjelinskog održat će se 17. travnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati u Kino dvorani „30.svibnja“. Ulaz je slobodan.  USKORO VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/, http://gs-bbjelinskog.hr/

 

USKRŠNJI PRAZNICI U DARUVARSKIM TOPLICAMA à 18.04.-28.04.

Provedite uskršnje praznike u Daruvarskim toplicama! Aranžman uključuje:

 • 3 dana/ 2 polupansiona (buffet stol)
 • smještaj u dvokrevetnoj sobi (lječilišni hotel Termal*** ili depandansa Arcadia***)
 • 04. prigodni uskršnji doručak
 • neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom
 • besplatan boravak za djecu do 7 godina (s dvije odrasle osobe u sobi)
 • besplatan wi-fi
 • besplatan parking

INFORMACIJE I REZERVACIJE: Daruvarske toplice, Tel.: 043/623-632; 043/623-624; 043/623-000, E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr, Web: www.daruvarske-toplice.hr

 

 1. TJEDAN ZDRAVLJA BBŽ à 22.-28.04.

VIII Tjedan zdravlja BBŽ održava se u Daruvaru od 22. do 28. travnja u organizaciji Udruge za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu „Impress“. Posjetitelji sajma mogu se upoznati s mogućnostima kvalitetnijeg načina prehrane, različitim oblicima rekreiranja i sličnim. Sajam zdravlja ispunjen je raznim edukativnim radionicama, tribinama, treninzima, zanimljivim scenskim nastupima i debatama. Želite li i vi sudjelovati u Tjednu zdravlja, volontirati ili rezervirati štand, prijaviti se možete na info@udruga-impress.hr ili 099/ 6418-243. USKORO VIŠE NA: www.udruga-impress.hr

 

CashExpert web banner 633x87px 4

 1. SPORTSKI SUSRETI UDRUGA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA à 27.04.

Domaćin ovogodišnjih desetih sportskih susreta Udruga osoba s intelektualnim teškoćama je udruga Korak dalje Daruvar. Susreti klubova su jedinstvena prilika za osobe s intelektualnim teškoćama da sudjeluju u raznim sportskim igrama te imaju mogućnost zajedničkog druženja s članovima prijateljskih Udruga i sudjelovanja u glazbeno-plesnom programu. Svečano otvorenje bit će na Trgu kralja Tomislava u dopodnevnim satima, a natjecateljski dio na nogometnom igralištu (atletskoj stazi) HNK Daruvar. USKORO VIŠE NA: https://udrugakorakdalje.hr/

 

EUROPSKI DAN SOLIDARNOSTI MEĐU GENERACIJAMA à 29.04.

Grad Daruvar i TZ Daruvar-Papuk pozivaju vas 29. travnja na obilježavanje Europskog dana solidarnosti među generacijama.

 • 9:00 sati

Zajednička tjelovježba malih i velikih, duženje svih generacija kroz igre i radionice u dvorištu Dječjeg vrtića „Vladimir Nazor“.

 • 18:00 sati

Kulturno-umjetnički program udruga i školskih ustanova u Kino dvorani „30.svibnja“.

USKORO VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/

 

STAVĚNÍ MÁJKY – POSTAVLJANJE MAJSKOG DRVETA à 30.04.

Uz Praznik rada u Gornjem Daruvaru veže se jedan zanimljiv običaj postavljanja majskog drveta “majbana”, “majpana” (od njemačkog der Maibaum) ili “majuša”. Radi se o posječenom, ogoljelom mladom stablu kojemu se zelene grane ostavljaju samo na vrhu, ukrašavaju se trakama od papira i cvijećem, a stablo se postavlja na glavnom raskrižju ispred mjesnog doma. Sam čin postavljanja prati pjesma i mala svečanosti koje su nekada uključivale okupljanje mladeži te pokazivanje spretnosti i snage mladića penjanjem na “majuš”. Postavljanje majskog drveta u Gornjem Daruvaru bit će održano u utorak, 30. travnja od 19 sati uz prigodan kulturno-umjetnički program. 

USKORO VIŠE NA: http://www.visitdaruvar.hr/

 

DOGAĐANJA U PUČKOJ KNJIŽNICI I ČITAONICI DARUVAR

 • 04.

Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar povodom Međunarodnog dana dječje knjige, a koji se obilježava na rođendan danskog književnika Hansa Christiana Andersena (2. travnja), poklanja besplatno učlanjenje svoj djeci u dobi od 0 do 15 godina. Besplatno članstvo vrijedi do 31.08.2019.godine.

 • 04. u 12:30 sati

Predavanje: Kemija života i kemija smrti, predavač dr. sc. Goran Štefanić (znanstveni savjetnik na Institutu Ruđer Bošković u Zagrebu)

 • 04. u 18:00 sati

Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar i Hrvatsko planinarsko društvo „Petrov vrh“ pozivaju vas na putopisno predavanje koprivničkog visokogorca Mateja Perkova o ekspediciji Gruzija-Kavkaz 2016. koju je organiziralo zagrebačko PD „Kapela“. Bajkovita Gruzija zemlja je zelenih prostranstava, snijegom i ledom okovanih vrhova, srdačnih ljudi i jedinstvene gastronomije!

 • 04. u 17:30 sati

Uskršnja kreativna radionica za odrasle „Mixed Media Easter Eggs“. Voditeljica: Danijela Ljutak-Jureković. Prijave za cca 15 sudionika primaju se na tel. 043/ 331-592, a cijena je 30,00 kn.

 • Dani medijske pismenosti
 • 04. – 12.04. Besplatno korištenje računala, PS4, Nintenda Wii
 • 04. i 11.04. u 17:00 sati edukativna pričaonica za predškolce „Kad video igrice preuzmu kontrolu“
 • 04. u 12:00 sati

Interaktivno predavanje na temu Kulturni turizam i ekonomija doživljaja, dr.sc. Daniele Angeline Jelinčić, o tome kako postati konkurentni u kulturnom turizmu, ali i obogatiti vlastiti život doživljajima.

 • 04. od 11:00 od 12:00 sati

S početkom u 11:00 sati održat će se likovna radionica za djecu na kojoj će gostovati Davor Schunk  autor slikovnica za djecu. Pozvana su sva djeca da sudjeluju u prijepodnevnom druženju i radionici.

      VIŠE NA: https://knjiznica-daruvar.hr/

 

DOGAĐANJA U PUČKOM OTVORENOM UČILIŠTU DARUVAR

 • 04. u 19:30 sati

Daruvarska publika imat će prilike uživati u predstavi „TITON“ teatra Erato, nastaloj kroz glumačke improvizacije na temu mita o Eoji i Titotnu i njihove ljubavne priče. Ovaj “kazališni projekt za jednu ženu, tri muškaraca i jednog cvrčka” zasniva se na mitu o Eoji, ružoprstoj božici zore koja se jako zaljubila u smrtnika Titona te za njega kod Zeusa izmolila besmrtnost, ali je zaboravila tražiti i vječnu mladost. Veliku ljubavnu priču Eoje i Titona, igraju Judita Franković Brdar, Žarko Potočnjak, Vladimir Posavec-Tušek i Marko Braić, a ideju i tekst napisanu na osnovi glumačkih improvizacija potpisuje Vlatka Vorkapić.  Glazbu je skladao Stanislav Kovačić.

USKORO VIŠE NA: https://www.pou-daruvar.hr/ , http://www.visitdaruvar.hr/

CashExpert web banner 633x87px 4

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.