Crosst.hr

Dodijeljene nagrade najboljima u sportu Grada Bjelovara u 2021. godini

2022 02 23 sportasi 373

Športska zajednica Grada Bjelovara održala je u srijedu 23. veljače svečanost proglašenja najboljih sportaša i sportskih ekipa te dodjelu sportskih priznanja Grada Bjelovara za 2021. godinu. 

Na samom početku okupljenima se prigodnim riječima obratio predsjednik Športske zajednice Grada Bjelovara. 

2022 02 23 sportasi 32
Željko Maletić, predsjednik Športske zajednice Grada Bjelovara

Današnje okupljanje je zapravo proslava uspjeha i rezultata svih naših sportaša. Športsku zajednicu Grada Bjelovara danas čini 66 punopravnih udruga koje su se putem svoje dokumentacije uredno učlanile u zajednicu i odabrale ju kao glavnu bazu za sportske aktivnosti. Tijekom vrhunca pandemije koronavirusa uvjeti rada i okolnosti su bile nešto teže, no dali smo sve od sebe kako bi se sportske aktivnosti nastavile odvijati u okvirima u kojima je to bilo moguće. Po pitanju financiranja sportskih udruga ističem kako je Grad Bjelovar jedan od boljih u našem okruženju. Radi se o 6 milijuna i 839 tisuća kuna za 2021. godinu. Dobar dio iznosa išao je upravo u smjeru sportskih udruga, pokrivanja troškova trenera, raspoređivanja prema različitim programima te materijalnog opremanja klubova, poručio je Željko Maletić. 

Među uzvanicima ove svečanosti bio je i župan Bjelovarsko – bilogorske županije. 

2022 02 23 sportasi 49
Marko Marušić, župan Bjelovarsko – bilogorske županije

Kao bivši sportaš svjestan sam koliko je potrebno truda, odricanja i motivacije za postizanje vrhunskih rezultata. Naši sportaši jedni su od najboljih promotora ne samo grada Bjelovara i Bjelovarsko – bilogorske županije, već i cijele Hrvatske. Na tome vam se svima zahvaljujem od srca. Upravo vi ste nam jedan od najboljih primjera kako se predanim radom i trudom mogu postići velebni rezultati, kazao je župan Marko Marušić. Pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora za programe lokalnog sporta istaknuo je kako je bjelovarsko područje odličan primjer kvalitetne suradnje sportskih zajednica i klubova, koja je preduvjet za postizanje vrijednih rezultata. 

2022 02 23 sportasi 39
Hrvoje Balen, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO-a)

Prvenstveno svim sportašima, trenerima i sportskim djelatnicima želim čestitati na ostvarenim uspjesima. Posebnu čestitku upućujem našem olimpijcu Miranu Maričiću koji je primjer i pokazatelj velike uloge lokalnih sportskih zajednica i lokalnih klubova u procesu razvoju sporta. Ta uloga je uključivanje i upoznavanje djece sa sportom te omogućavanje njegovog razvoja kroz lokalne i nacionalne selekcije, pa sve do olimpijskih, poručuje Hrvoje Balen.  

U gradskom proračunu Grada Bjelovara u ovoj godini planirano je izdvajanje za sport u visini 7 i pol milijuna kuna, a veoma bitna stavka su i projekti putem kojih će se nastojati obnoviti i dograditi sportski objekti, kako u samom gradu, tako i izvan njega. 

2022 02 23 sportasi 37
Milan Mateković, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje i sport Grada Bjelovara

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ovu večer dijelim s ljudima koji čine bjelovarski sport. U Bjelovaru je bavljenje sportom omogućeno gotovo svim udrugama koje zadovoljavaju određene kriterije i uvjete. Grad Bjelovar je u prošlog godini izdvajao za troškove natjecanja, plaće zaposlenika i trenera, stipendije kategoriziranih sportaša Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatskog paraolimpijskog odbora, materijalne troškove, investicijsko održavanje i troškove za izradu projektne dokumentacije za sportske objekte. U 2022. godini planirana izdvajanja za sport iznose oko 7 i pol milijuna kuna. Posebno ističem 22 milijuna kuna za izgradnju novog nogometnog stadiona u Bjelovaru i oko 9 milijuna kuna za završetak nogometnog stadiona u Ždralovima. Za planirane investicije u sportu izrađena je projektna dokumentacija u iznosu većem od 50 milijuna kuna, a odnosi se isključivo na vanjska financiranja. Riječ je o obnovi atletske staze u Bjelovaru, dvorane Sokolana 1 te sedam energetskih obnova sportskih objekata među kojima su Dvorana europskih prvaka Bjelovar, sportski objekt u Klokočevcu, Galovcu, Gudovcu, objekt streljane, dvorana za taekwondo, kao i dodatna rekonstrukcija i dogradnja Gradske streljane, pojasnio je Milan Mateković, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje i sport Grada Bjelovara. 


2022 02 23 sportasi 23
Svečanost proglašenja najboljih sportaša i sportskih ekipa te dodjelu sportskih priznanja Grada Bjelovara za 2021. godinu

Također, svečanosti su nazočili i predsjednik Športske zajednice Bjelovarsko – bilogorske županije Fredi Pali, predsjednik Bjelovarskog sportskog saveza osoba s invaliditetom Dražen Družinec, predsjednica Sportskog zaveza gluhih Bjelovar Ljiljana Filipović i mnogi drugi. 

2022 02 23 sportasi 373
Dodijeljene nagrade najboljima u sportu Grada Bjelovara u 2021. godini

DODIJELJENE NAGRADE

 

SENIORKE POJEDINAČNO


1. Ela Jelić (TKD Omega)

2. Tatjana Banjac (SD Bjelovar 1874.)

3. Ivana Grgić (STK Bjelovar)

 

SENIORI POJEDINAČNO

DSC 1460 scaled
Miran Maričić (SD Bjelovar 1874.)


1. Miran Maričić (SD Bjelovar 1874.)

2. Kevin Češljar (TKD Fox)

3. Tibor Jurjević (RK Bjelovar)

 

SENIORKE EKIPNO


1. STK Bjelovar

2. ŽRK Bjelovar

3. SD Bjelovar 1874.
SENIORI EKIPNO


1. SD Bjelovar 1874.

2. RK Bjelovar

3. TKD Fox

 

KADETKINJE POJEDINAČNO

1. Ema Bugarinović (TKD Fox)

2. Isti broj bodova imale su Chiara Ilić (TKD Omega) i Iva Aušperger (Badminton klub Bjelovar). Tako 2. mjesto dijele Chiara Ilić i Iva Aušperger.

 

KADETKINJE EKIPNO

1. STK Bjelovar

2. TKD Fox

3. ŽOK Bjelovar

 

KADETI POJEDINAČNO

1. Tin Đuranec (SD Bjelovar 1874.)

2. Patrik Hajduković (TKD Fox)

3. Jan Malogorski (TKD Omega)

 

KADETI EKIPNO

1. SD Bjelovar 1874.

2. KK VEDI Bjelovar

3. TKD Fox
JUNIORKE POJEDINAČNO

1. Ena Daskijević (TKD Omega)

2. Ines Pifar (ŽRK Bjelovar)

3. Karla Skukan (ŽOK Bjelovar)

 

JUNIORKE EKIPNO

1. STK Bjelovar

2. TKD Omega

3. ŽRK Bjelovar

 

JUNIORI POJEDINAČNO

1. Bruno Grđan (TKD Omega)

2. Fran Kaminski (SD Bjelovar 1874.)

3. Mihovil Kozić (RK Bjelovar)

 

JUNIORI EKIPNO:

1. SD Bjelovar 1874.

2. RK Bjelovar

3. NK Bjelovar

Bjelovarski Sportski savez osoba s invaliditetom i Športska zajednica Grada Bjelovara dodijelili su nagrade u kategoriji osoba s invaliditetom:

SENIORKE POJEDINAČNO

1. Marijeta Magdić (Stolni tenis-Kul Pong)

 

SENIORI POJEDINAČNO

1. Damir Bošnjak (streljaštvo, član SD Bjelovar 1874.)

2. Josip Slivar (Atletika – Atletski klub Sokol Bjelovar)

3. Radovan Halas (Ateletika – Atletski klub Sokol Bjelovar)

 

EKIPNO

1. mjesto: Atletski klub Sokol Bjelovar

 

Bjelovarski sportski savez gluhih i Športska zajednica Grada Bjelovara u kategoriji gluhih osoba dodijelili su:

SENIORI POJEDINAČNO

1. mjesto: Bojan Crnojević

 

SENIORI EKIPNO

1. mjesto: Kuglački klub gluhih “Bilogora” Bjelovar

 

Dodijeljene plakete Športske zajednice za 2021.godinu

Zlatna plaketa Športske zajednice Grada Bjelovara  za 2021. godinu

– Petar Mamić (streljaštvo)

2022 02 23 sportasi 363

TROFEJ ŠPORTSKE ZAJEDNICE

– Šahovski klub Bjelovar

– Zvonimir Iveković, atletika

 

POSEBNA PRIZNANJA ŠPORTSKE ZAJEDNICE GRADA BJELOVARA:

2022 02 23 sportasi 325
– Konjički klub Vinia, jahanje
– Hana Novosel, jahanje

 

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.