Crosst.hr

Dinamo pobijedio Bjelovar u pravoj nogometnoj atmosferi

2016 10 dinamobjelovar 140

Lijepo vrijeme i brojna bjelovarska publika doprinijela ovoj pravoj nogometnoj atmosferi

Nogomet kao najvažnija sporedna stvar u životu uvijek privuče velike mase, pa zašto bi Bjelovar bio drugačiji od drugih. Sve je dobro kad se vrti oko nogometa, od golova do novaca.

Tako je u Bjelovaru odigrana nogometna utakmica između Dinama i Bjelovara. Dinamo je upregnuo sve snage i pobijedio Bjelovar u osmini finala Kupa 2-1. Pobjednik se zna, ali i oni malo lošiji nisu prošli loše. Iz sportskih kuloara saznali smo da je Dinamo svojem domaćinu NK Bjelovaru donirao 200 tisuća kuna.

Ovu najvažniju sporednu stvar pratili su i čelni ljudi Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije uz prisustvo brojnih Bjelovrčana, ali i Bjelovarčanki.

Nogometnu utakmicu nije propustio ni Zdravko Mamić, savjetnik uprave Dinama, a zašto i bi kad je Bjelovar njegov rodni grad.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.