21. travnja 2018

Destilerija Bilušić nudi prirodne rakije i likere vrhunske kvalitete – Dvije zlatne i četiri srebrene medalje za OPG Bilušić na Danima šljiva i rakija u Siraču

Harmoničan spoj pronalaženja najboljih sorti voća, aromatičnih biljaka i umijeća pravljenja voćnih rakija i likera po starim obiteljskim receptima doveli su do osnivanja destilerije Bilušić, čiji je pristup proizvodnji lako razumljiv. Rakiju i likere OPG Luka Bilušić proizvodi od voća najviše klase i kvalitete, pri čemu ovi vrijedni proizvođači primjenjuju tehnologiju koja na najbolji način čuva prirodne arome voća, dok je njihov tehnolog pažljivo odredio jačinu rakije kako bi cjelokupni doživljaj rakija i likera bio skladan i autentičan.

Svi proizvodi potpuno su prirodni, što destileriju Bilušić čini drugačijom. U proizvodnji ukupno deset vrsta rakija i likera ne koriste se umjetne arome, bojila, pojačivači okusa, te rafinirani etilni alkohol. Iz tog razloga, destilerija se bavi proizvodnjom ograničenih količina prirodnih rakija i likera kako bi zadržala vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Poljoprivredno gospodarstvo je upisano u upisnik poljoprivrednih gospodarstava i upisnik destilera kod Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, uvedeno je kod Carinske uprave u proizvođače trošarinskih proizvoda, dok su svi proizvodi ispitani u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Na nedavno održanim Danima šljiva i rakija u Siraču, OPG Bilušić je od ukupno 28 predanih uzoraka predao ukupno njih šest od čega je osvojio šest medalja, dvije zlatne i četiri srebrne. OPG Luka Bilušić je time zasigurno postao najuspješniji izlagač tog natjecanja. Nagrađene su slijedeće rakije i likeri. Šljivovica 2016., lozovača 2016., kruška tepka 2014., travarica 2016., liker od višanja 2016., voćni liker od oraha 2014.

OPG Bilušić nalazi se u Zagrebu, na adresi Brkljačićeva 17a. Proizvođači ovih vrhunskih proizvoda svojim sadašnjim i budućim klijentima stoje na raspolaganju 0-24 i na svaki će upit odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Svi zainteresirani svoj upit mogu postaviti putem elektroničke pošte ili formulara na službenoj web stranici www.rakije-bilusic.com ili se javiti na broj telefona 01 23 01 591 i mobitela 098 229 118.

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *