Crosst.hr

Članice HNS Bjelovar povodom blagdana posjetile Sigurnu kuću isugrađane slabijeg imovinskog stanj

2016 12 hnsbjelovar 11

Članice podružnice HNS Bjelovar uručile prigodne poklone korisnicima Sigurne kuće i svojim sugrađanima slabijeg imovinskog stanja

Uvijek aktivne članice podružnice HNS-a Bjelovar i ove su predblagdanske dane željele uljepšati svojim sugrađanima kroz druženje i poklone. Tako su i ove godine, vrijedne žene HNS-a Bjelovar prikupile odjeću, obuću, kupile potrebne prehrambene namirnice i sve što je potrebno za higijenu te posjetile Sigurnu kuću.

To je samo dio ove lijepe i vrijedne akcije. Nakon Sigurne kuće one su posjetile i dvije obitelji slabijeg imovinskog stanja kojima su također poklonile odjeću i hranu, te higijenske potrepštine.

U ovoj hvale vrijednoj akciji sudjelovale su članice podružnice Bjelovar zajedno s predsjednicom HNS Bjelovar i zamjenicom gradonačelnika Jasnom Višnjević.

Kao i dosadašnjih godina, sredstva za pomoć svojim sugrađanima slabijeg imovinskog stanja osigurala je Županijska organizacija HNS BBŻ.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.