Crosst.hr

ČAZMANKA GALLA GOMERČIĆ PONIJELA TITULU MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE 2016.

2016 05 missbbz2016 493

Miss BBŽ 2016. – Galla Gomerčić-Čazma
1. pratilja – Marina Klarić- Daruvar
2. pratilja – Ruth Sakar – Daruvar
Miss fotogeničnosti – Galla Gomerčić

Sinoć je u restoranu Terasa Daruvarske toplice u Daruvaru održan izbor za Miss BBŽ 2016. godine. Među 11 natjecateljica s područja Bjelovarsko-bilogorske županije titulu missice Bjelovarsko-bilogorske županije za 2016. godinu osvojila je Galla Gomerčić iz Čazme, prva pratilja je Marina Klarić iz Daruvara, druga pratilja Ruth Sakar također iz Daruvara.

Među lijepim i mladim natjecateljicama po izboru medija i fotoreportera, titulu za Miss fotogeničnosti odnijela je također Čazmanka Galla Gomerčić.

Bjelovarsko-bilogorska županija bila je organizator 2. regionalnog izbora za Miss BBŽ na kojem je prikazana i večer mode, ljepote, plesa, prezentacije rukotvorina, turističkih lokacija i proizvoda u suradnji s Daruvarskim toplicama i Gradom Daruvarom, a u suorganizaciji Udruge za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu „Impress“ Daruvar .

Voditeljica večeri bila je glumica Ana Vilenica i Tanja Herceg, predsjednica Udruge »Impress« Daruvar i bivša miss Universe Croatia.

Djevojke, njih jedanaest pokazale su da nisu samo lijepe već talentirane, obrazovane i snalažljive. Sve je to bilo potrebno za pitanja koja su postavljena od strane žirija, koji je brojao devet članova, među kojima je bila i Marija Barišić, Miss BBŽ za 2015. godinu.

Žiri je odlučio, najljepša djevojka Bjelovarsko-bilogorske županije 2016. je Galla Gomerčić.
Galla Gomerčić dolazi iz Čazme, ima 25 godina i ne samo da je postala Miss BBŽ 2016., ona je ponijela i titulu Miss fotogeničnosti BBŽ 2016.

Svoju veliku sreću, Galla nije krila, a to je i potvrdila nakon izbora.
– Sretna sam i to ne skrivam i jedva čekam da predstavim Bjelovarsko-bilogorsku županiju na nacionalnom izboru za Miss Hrvatske 2016., i naravno da ostvarim najbolje rezultate.
Gala je također potvrdila da je bilo malo vremena za pripreme, ali da je najvažnija prirodna ljepota.
Inače, lijepa Galla dolazi iz Čazme, ima 25 godina i završila je dizajn interijera na talijanskoj školi mode i dizajna u Zagrebu i planira nastaviti u tom smjeru.

Galla Gomerčić, Miss BBŽ za 2016. godinu predstavit će našu županiju na nacionalnom izboru za Miss Hrvatske, 17 lipnja u Šibeniku.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.