Crosst.hr

Čazma – Sve je spremno za novu školsku godinu!

2016 04 cazma 1

Gradonačelnik će i ove godine posjetiti školu, u ponedjeljak u 13,30 sati i pozdraviti prvašiće i ostale đake te njihove učitelje.

U ponedjeljak, 5. rujna, kada počinje nova školska godina, učenike Osnovne škole Čazma, matične i svih pet područnih škola, u klupama će čekati novi udžbenici, radne bilježnice i omoti: „Roditelji učenika prijepodnevne smjene pozivaju se u 9,30, a učenika poslijepodnevne u 14,30 sati da dođu preuzeti knjige i potpisati izjavu o preuzimanju i čuvanju udžbenika kako bi oni ostali u što boljem stanju za sljedeću generaciju učenika“, izjavila je danas Anđelka Turković, ravnateljica Osnovne škole Čazma na sastanku kod gradonačelnika Čazme, Dinka Piraka, uz napomenu da za učenike škola počinje u uobičajeno vrijeme, prijepodnevna smjena u 8,00, a poslijepodnevna u 13,30 sati.

Gradonačelnik će i ove godine posjetiti školu, u ponedjeljak u 13,30 sati i pozdraviti prvašiće i ostale đake te njihove učitelje.

Prije toga, u 13,15 sati, za vrijeme smjene učenika, obići će novoizgrađenu spojnu cestu na kojoj su postavljene autobusne kućice, stupovi javne rasvjete te horizontalna i vertikalna prometna signalizacija, kako bi se uvjerio da je problem prometnih gužvi kod čazmanske Osnovne škole uspješno uklonjen: „Ponosan sam i sretan što, uz besplatne udžbenike, ovu školsku godinu započinjemo i s novim prometnim rješenjem. Na taj način smo, uz to što smo pomogli kućnim budžetima roditelja, također i povećali sigurnost učenika, učitelja, roditelja i svih ostalih sudionika u prometu u blizini naše Osnovne škole. Žao mi je samo što nam Županija nije ustupila osnivačka prava nad Osnovnom školom jer smo do sada, vlastitim sredstvima, mogli dograditi zgradu i omogućiti učenicima i dugo priželjkivani jednosmjenski rad“, naglasio je gradonačelnik Pirak.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.