Crosst.hr

Čazma – održan sastanak vezan za uređenje DVD-ova

2016 10 cazzma 2

U Gradu Čazmi održan je sastanak s predstavnicima DVD-ova na temu ulaganja u obnovu vatrogasnih i društvenih domova na čazmanskom području

U Gradu Čazmi održan je sastanak s predstavnicima DVD-ova na temu ulaganja u obnovu vatrogasnih i društvenih domova na čazmanskom području.

Što se tiče projektne dokumentacije, izrađena je ili je u fazi izrade za sve domove, na temelju koje će se njihova obnova prijaviti na natječaj Programa ruralnog razvoja.

Od predstavnika DVD-ova tražilo se da još jedanput provjere stanje svih domova po prigradskim naseljima te da sugeriraju smjer u kojem bi trebala ići obnova pojedinih građevina. Nakon toga slijedi daljnja priprema dokumentacije za natječaj.

Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Dinko Pirak, stručna suradnica Razvojne agencije Čazma, Dajana Petrina i projektantica, Josipa Letec.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.