Crosst.hr

Božić u Bjelovaru velika radost djece i odraslih

2016 12 bozicbj16 711

Božić u Bjelovaru od 9.12.2016. do 1.1.2017.

Božićne radionice, dječje predstave, nastupi, scenski prikazi, koncerti, izložbe, i mnoga druga događanja uljepšavaju ove predblagdanske dane u Bjelovaru.

Posebnu čaroliju ove Božićne priče u Bjelovaru upotpunjuju božićne pjesme, zvuci božićnih zvončića te bajkovita kočija Djeda Mraza s vilenjacima. Tko se ne bi veselio ovakvom mnoštvu veselih događanja, a posebno uz mirise medenjaka, kuhanog vina i raznih tradicionalnih bilogorskih delicija.

Ovo je dio Božićne priče u koju se možete i vi uključiti. Ako želite uživati u puštanju svjetlećih lampiona, dođite večeras, u subotu 17. prosinca u Bjelovar i zajedno s Bjelovarčanima uživajte u ovom svjetlećem prizoru.

Prema legendi, puštanje svjetlećih lampiona u Kini nazivaju „nebeske svijeće“ ili „vatreni baloni“, a prema kineskom običaju se prije puštanja lampiona zamisli želja, ili zapiše na lampion, koja će se potom ostvariti pri dolasku u raj.

Organizatorice svjetlećih lampiona (studentice Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu,Garčević Bianka, Maraković Mia, Šabić Petra i Zanki Anđela)

Ovaj događaj je osim prekrasnog vizualnog doživljaja, trenutak u kojem ljudi osjećaju zajedništvo, stoga je razumljivo zašto pridodaju ovu posebnu čar u blagdansko razdoblje. Dođite u Bjelovar, u subotu, u 20,00 sati i budite dio ove Božićne čarolije.

Predblagdanski program bjelovarske Božićne priče upriličen je svakim danom od 17 do 22 sata, a vikendom u jutarnjim i večernjim satima. Stoga ne sanjajte već snove pretvorite u javu. Dođite u Bjelovar i uživajte u pravim bajkama za djecu i odrasle.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.