Crosst.hr

Božić u Bjelovaru u predblagdanskom ozračju s dječjim radostima

2016 12 bozicdjedamraz 28

Veselo je bilo i u subotu s bajkovitom kočijom Djeda mraza i vilenjacima

Bajkovita kočija Djeda Mraza koju vuku dvije gidranske kobile, a kojom se može provozati baš svako gradsko dijete na ruti kroz najljepši park kontinentalne Hrvatske pun je pogodak i velika atrakcija Božićne priče u Bjelovaru. Djeca su uživala u vožnji, ali i svojim veselim nastupima.

Svoje programe pokazali su i klinci iz Dječjeg vrtića Ciciban i Dječjeg vrtića Bjelovar. Pjevali si i plesali za publiku. Zanimljiva je bila i predstava djelatnika Dječjeg vrtića Bjelovar, koji su prikazali ”Božićnu bajku” koja govori o razmaženom djetetu koje skandalozno viče da ne voli Božić!

U jednom od šarolikih kutaka slavnog bjelovarskog parka nastupila je i nesvakidašnja maskirana skupina uličnih svirača s plišanim medom koji je sakupljao novac od prolaznika. Grupa Trenutak je dočarala ulične svirače iz doba Marije Terezije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.