Crosst.hr

Bjelovarsko-bilogorska županija donirala za zaštitnu mrežu Nogometnom klubu Zvijerci

2016 11 nkzvijerci 49

Župan je zadovoljan, posebno kada je riječ o djeci i mladima koji treniraju u klubu

Bjelovarsko-bilologorski župan Damir Bajs sa suradnicima posjetio je Nogometni klub Zvijerci. Razlog posjete bila je donacija koju je Bjelovarsko-bilogorska županija odobrila za Nogometni klub kako bi kupili zaštitnu mrežu za nogometno igralište, točnije mrežu koja služi da lopte ne odlaze na državno zemljište koje je godinama zapušteno.

Tim povodom je župan Damir Bajs pohvalio nogometne klubove na području županije, istaknuvši da su većinom vođeni volonterski, ali s jakom voljom da se bore za svoj klub.
– Tako je i sa Nogometnim klubom Zvijerci, rekao je Bajs i pohvalio predsjednika Davora Somljačana i njegovu ekipu koja uvijek vrijedno radi kako bi omogućila što bolje uvjete za svoje igrače. Da je tako pokazuje i njihov problem, a riječ je o mreži koja je imala za cilj da zaustavi loptu kako ne bi otišla u državno zemljište koje je u jako lošem stanju. Stoga su potražili pomoć od Županije i mi smo odlučili donirati za kupnju zaštitne mreže. Kao što vidite mreža je kupljena i drago mi je da će djeca i mladi biti sigurni, a ne tražiti loptu po nesigurnom terenu, rekao je župan Damir Bajs.

Predsjednik NK Zvijerci Davor Somljačan zahvalio se Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i županu Damir Bajsu na donaciji za zaštitnu mrežu.
– Zaštitna mreža na nogometnom igralištu je dotrajala i nastali su problemi, pa je lopta odlazila u državno zemljište, u koje je nemoguće ući od zapuštenosti. Stoga zahvaljujemo županu što nam je izašao u susret i omogućio da kupimo novu zaštitnu mrežu, rekao je predsjednik i dodao da je njihov cilj da omoguće što bolje uvjete za djecu koja treniraju u njihovom klubu.
Autor: Branka Sobodić

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.