Crosst.hr

Bjelovarski umirovljenici upoznali se s bogatstvom hrvatskih dvoraca

pe20161019 092538

Zahavaljujući Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i sredstvima koje izdvaja za umirovljeničke udruge, umirovljenici se mogu educirati, ali i družiti

Zahavaljujući Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i sredstvima koje izdvaja za umirovljeničke udruge, umirovljenici se mogu educirati, ali i družiti. Riječ je o programu Bjelovarsko-bilogorske županije koji je uvela proje tri godine za svoje umirovljeničke udruge i sredstvima koje izdvaja iz svog proračuna, preko pola milijuna kuna.

Sredstva se umirovljeničkim udrugama dodjeljuju putem Javnog poziva na koji se oni javljaju sa svojim projektima i programima. Među brojnim umirovljeničkim udrugama sredstva za svoj projekt dobili su i umirovljenici bjelovarskog Mjesnog odbora Ante Starčević, a dio dobivenih sredstava utrošen je i na jednodnevni izlet „Od dvorca do dvorca“.
Tako je osamdesetak bjelovarskih umirovljenika družilo se na ovom jednodnevnom izletu u poznajući bogatstvo hrvatskih dvoraca.

Izvor informacija: bbz.hr

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.