Crosst.hr

Bjelovarski frizerski salon Style i ove je godine napravio frizure djeci V. osnovne škole

2016 12 petaosnovnaskola 23

Povodom nadolazećih blagdana uljepšavanje u frizerskom salonu Style

I ove je godine grupa curica V. osnovne škole sa svojim učiteljicama posjetila frizerski salon Style kako bi se uljepšale za predstojeće blagdane.

Ovo je druga godina da frizerski salon Style besplatno šiša i radi frizure ovim mladim damama, učenicima V. osnovne škole. Prema njihovim riječima, htjele bi imati ljepšu frizuru za priredbe povodom predstojećih blagdana, ali i dolazak Djeda Mraza koji će ovih dana posjetiti njihovu školu.

Ove mlade dame uživale su u rukama profesionalnih frizerki koje su vješto osmišljavale njihove frizure. Da su frizure odlične može se vidjeti na nasmiješenim licima naših princeza.
http://www.bjelovar.info/images/uploads/2016_12_petaosnovnaskola_14.jpgOsim uljepšavanja i druženja, frizerke su za svoje dame pripremile sokove i grickalice.

Ovo je prva grupa djece koja je posjetila salon, a narednih dana uljepšavanje se nastavlja.

V. osnovna škola je posebna odgojno-obrazovna ustanova za učenike s većim teškoćama u razvoju. U školi se provodi odgoj, obrazovanje i rehabilitacija učenika po posebnim nastavnim planovima i programima.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.