Crosst.hr

Bjelovarska publika uživala u predstavi – Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

2016 10 centar 80

Prema riječima organizatora – Predstava je bila izuzetna zbog predivne publike koja se okupila i koja je sjajno reagirala

Ovo je samo lijepa slika gledatelja koji su uživali u vrlo zanimljivoj predstavi, posebno namijenjenoj parovima. Osim slike, ovo je događaj i predstava u kojoj je uživala bjelovarska publika, a kratki članak je za sve one koji kažu da u Bjelovaru nema događanja. Bjelovar je protekli tjedan bio centar raznih kulturnih događanja, od dobrih filmova u Bjelovarskom kinu, čitateljski večeri u Narodnoj knjižnici Petar Preradović, predstava za djecu, Večeri folklora i ove zabavne predstave dobro znane kazališnoj publici pod nazivom „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ prema bestselleru Johna Graya.

Predstava je održana u Domu kulture Bjelovar i privukla je brojne zaljubljenike u dobre, zabavne i poučne predstave.

Ova predstava je u Hrvatskoj izvedena više od 150 puta, i većinom u Zagrebačkim kazalištima. Važno je reći da je tekst predstave izveden na mnogim svjetskim pozornicama, a uz francusku i nizozemsku, hrvatska produkcija je jedna od najuspješnijih. Koliko je predstava zanimljiva i zabavna potvrđuju i gledatelji koji su u predstavi uživali više puta.

Za one koji su uživali u ovoj predstavi, mogu to i ponoviti, kao i za one koji to nisu, u 11. mjesecu, točnije 18.11. u 19.30, u Domu kulture Bjelovar uz predstavu JA, TATA!

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.