05. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

BJELOVAR – Proglašene najbolje sportašice, sportaši i sportske ekipe u 2016.

Za najbolju sportašicu u 2016. godini proglašena je PETRA MIŠKULIN, kadetkinja, za najboljeg sportaša MARKO ERJAVAC, kadet, najbolja ženska sportska ekipa u 2016. su seniorke Ženskog rukometnog kluba Bjelovar i najbolja muška sportska ekipa su seniori Kuglačkog kluba Bjelovar.

U petak, 3. veljače, 2017. godine u bjelovarskom Hotelu Central održana je svečana dodjela nagrada za najbolje sportaše i sportašice grada Bjelovara za 2016. godinu po kriterijima Sportskog saveza sportaša s invaliditetom i Športske zajednica Grada Bjelovara.

Proglašeni su najbolje sportašice, sportaši i sportski sastavi za 2016. godinu prema postignutim rezultatima i prema uzrasnim kategorijama.

Tako je najbolja sportašica u 2016. godini PETRA MIŠKULIN, kadetkinja i članica Taekwondo kluba Fox Bjelovar, koja je na Europskom prvenstvu kao članica reprezentacije RH ostvarila plasman od 5-8 mjesta i aktualna je prvakinja Republike Hrvatske.

Za najboljeg sportaša Bjelovara u 2016. godini proglašen je MARKO ERJAVAC, kadet, član Taekwondo kluba Fox Bjelovar, koji je na Europskom prvenstvu kao član reprezentacije RH osvojio 9. mjesto, a na Croatia openu i Luxemburg openu osvojio 1. Mjesto.

Najbolja ženska sportska ekipa u 2016. godini je ŽENSKI RUKOMETNI KLUB BJELOVAR, seniorke, koje su u CUPU RH osvojile 5. mjesto, a u I. hrvatskoj rukometnoj ligi 11. mjesto.

Najbolja muška sportska ekipa u 2016. godini je KUGLAČKI KLUB BJELOVAR, seniori, koji su u EUROPSKOM NBC Kup natjecanju u Njemačkoj osvojili 9. mjesto, a u I. hrvatskoj kuglačkoj ligi 5. mjesto.

Čestitke svim sportašima uputio je predsjednik Športske zajednice Grada Bjelovara Željko Maletić, gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec te predsjednika Bjelovarskog sportskog saveza osoba s invaliditetom Dražen Družinac.

Najbolje sportašice, sportaši i sportski sastavi za 2016. godinu prema postignutim rezultatima i prema uzrasnim kategorijama:

http://www.bjelovar.info/images/uploads/Proglašenje_športaša_za_2016_kandidati.doc

Sportska priznanja za dugogodišnji rad u sportu i zaslužene rezultate u 2016. godini

http://www.bjelovar.info/images/uploads/2017_2_bjelovar_sportaši2016_351.jpg
TROFEJ ŠPORTSKE ZAJEDNICE: STANKO ŠTIMAC, odbojka i školski šport
http://www.bjelovar.info/images/uploads/2017_2_bjelovar_sportaši2016_337.jpg
http://www.bjelovar.info/images/uploads/2017_2_bjelovar_sportaši2016_344.jpg
BRONČANA PLAKETU: Vanja SELAK, taekwondo i kettlebell
Boris PRESEČKI, bodi building

Povezani članci

newsend_hgk