Crosst.hr

Bjelovar – Obilježen Dan neovisnosti Republike Hrvatske 2016.

2016 10 danneovinsosti 777

U Bjelovaru obilježen Dan neovisnosti Republike Hrvatske 2016.

Povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske u subotu, 8. listopada 2016. godine polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima.

Na 25. obljetnicu neovisnosti Republike Hrvatske, vijence su položili predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara, roditelji i obitelji poginulih branitelja, predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Ureda državne uprave Bjelovarsko-bilogorske županije, PU bjelovarsko-bilogorske, vojske i političkih stranaka.

Vijenci su položeni kod spomenika poginulim braniteljima u središnjem gradskom parku na Trgu Eugena Kvaternika, kod središnjeg križa na bjelovarskom groblju Borik i ispred biste dr. Franje Tuđmana.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.