Crosst.hr

Bjelovar – Najavljen malonogometni turnir PAN 2016. od 10. lipnja do 2. srpnja

NAVIJC PAN

Sudjelovati će 30 ekipa u seniorskoj i veteranskoj kategoriji, a osim malog nogometa posjetitelje očekuju i drugi zabavni sadržaji

Malonogometni turnir PAN 2016. održat će se od 10. lipnja do 2. srpnja 2016. godine u Bjelovaru u organizaciji Grada Bjelovara i Carlsberg Croatia d. o. o., te u su-organizaciji Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije. U natjecanju će sudjelovati 30 ekipa u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, a organizirano će biti i gledanje utakmica Europskog prvenstva na kojima igra hrvatska reprezentacija.

Ovaj je događaj najavljen u srijedu na starom Partizanovom rukometnom igralištu, a Lidija Novosel, zamjenica gradonačelnika rekla je da će grad osigurati 10 tisuća kuna za pobjednike turnira. – (U suradnji sa Gradskim poduzećem za upravljanje sportskim objektima osigurano je korištenje ovog prekrasnog igrališta za vrijeme turnira. Ovo igralište bez naknade koriste 2. osnovna škola Bjelovar, Tehnička i Obrtnička škola Bjelovar i nekoliko rekreativnih skupina. Još jednom pozivamo sve one koji vole nogomet da od 10. lipnja do 2. srpnja dođu i zaigraju ili podrže svoje favorite na ovom turniru – rekla je Lidija Novosel.
Ona je također naglasila kako u gradu postoji 11 nogometnih klubova, a unutar njih je registriran 621 nogometaš. Od toga je 250 seniora, te 371 mladi nogometaš, te oko 500 ne- registriranih mladih igrača koji dolaze u sportske škole što nogomet svrstavaju u najpopularniji sport u gradu.
Novosel je istaknula i to da je Grad Bjelovar od 1. svibnja zaposlio jednu osobu koja se bavi održavanjem i koja vodi brigu oko igrališta, te održavanjem reda. Tim povodom je zamjenica gradonačelnika pozvala sve zainteresirane da se slobodno jave i da mogu doći koristiti ovo igralište.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.