Crosst.hr

Bivša ravnateljica Daruvarskih toplica Mira Zakora: Ja sam prva i zadnja medijska žrtva koronavirusa

2020 mira zakora daruvarske toplice

Na našu redakciju stiglo je priopćenje bivše ravnateljice Daruvarskih toplica – Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju, Mire Zakore koja je prije godinu razriješena dužnosti od strane Upravnog vijeća ustanove. Podsjetimo, župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs u ime osnivača Daruvarskih toplica, a temeljem saznanja o kršenju Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije vezanih uz sprječavanje širenja zaraze koronavirusom zatražio od Upravnog vijeća Daruvarskih toplica razrješenje ravnateljice Mire Zakore, što je i učinjeno.

Priopćenje bivše ravnateljice Mire Zakore donosimo u cijelosti.

Ja sam prva i zadnja medijska žrtva koronavirusa

Prošla je godina dana kako su brojni mediji naštetili, ne samo meni materijalno i zdravstveno, već i Daruvarskim toplicama Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Daruvaru. Ovu veoma osjetljivu temu sam htjela objaviti nakon okončanja svih sudskih postupaka kako bih iznijela konačno očitovanje. Ali, da se ne bi zaboravilo, imam silnu potrebu, da se korektno prenese istina, a i nepravda koja boli, a koju trpim od 23.03.2020.g., a konačno i ostale neistine i anonimke konkretno od 02.11.2017.g. kada sam postavljena za ravnateljicu Daruvarskih toplica, Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju. Sve to vrijeme sam bila žrtva organiziranog i sinkroniziranog napada.

Vezano za bombastične naslove na svim nacionalnim portalima tzv. Korona party u Daruvarskim toplicama, Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju iznosim istinu, tvrdim da „korona party-a“ nije bilo, niti da su Toplice bile po izjavi gradonačelnika Grada Daruvara Damira Lneniček (HDZ) “tempirana bomba”. To je namjerno inscenirano što su dokazali pregledi nadzornih kamera od strane Krim policije u navedenom vremenu (22.03.2020.g u 21:30h) za što sam i  dokazala nakon istrage po kaznenoj prijavi, a što je zlonamjerno iniciralo negativan slijed događanja.

Mene, Miru Zakoru, kao ravnateljicu je bjelovarsko-bilogorski župan ekspresno smijenio pod neviđenom medijskom histerijom. Nije javnost ni saznala, da sam kao ravnateljica na vrijeme poduzela sve mjere zaštite, da se striktno poštovalo sve što je Nacionalni stožer civilne zaštite predlagao, a priča sa slikama o šanku bila je namjerno montirana. Autentičnost slika za navedeni datum je dokazalo Državno odvjetništvo.  

Mogu samo reći da nitko ovdje nije bio u to vrijeme zaražen od koronavirusa, niti su ikome, kako su mediji izvještavali, bili ugroženi životi. Iz razloga što je mojoj smjeni prethodilo neprofesionalno medijsko izvještavanje, ali i lansiranje krivih informacija od onih koji su me već dugo željeli smijeniti s mjesta ravnateljice, molim vas da izvijestite javnost o pravoj istini što se događalo u Daruvarskim toplicama.

Prije svega narušen mi je moj profesionalni dignitet, te sam na neki način postala medijska žrtva koronavirusa, iako sam sa suradnicima koji su bili članovi Kriznog stožera Daruvarskih toplica odnosno zdravstveni i nezdravstveni rukovoditelji svih odjela, a sukladno strategiji prevencije mogućeg širenja virusa COVID-19 u skladu s uputama HZJZ-a, Ministarstva zdravstva i Kriznog stožera BBŽ poduzela sve preventivne mjere da virus ne uđe u ustanovu koju sam vodila. I nije ušao.Naša Specijalna bolnica je bila doslovno karantena, pacijentima nisu bile dozvoljene posjete niti bilo kakvi izlasci u grad, u park ili sl. kao ni dolasci trećim osobama. Sve je bilo zatvoreno što dokazuju Odluke i Protokoli Kriznog stožera Daruvarskih toplica, a koje su zdravstveni i nezdravstveni rukovoditelji bili obvezni provoditi kao i sve mjere od Nacionalnog stožera do mjera našeg Kriznog stožera. Zatvoreni su bili svi naši ugostiteljski objekti osim šanka koji je bio otvoren zatvorenog tipa samo za pacijente Toplica, NE vanjske. Lječilišni hotel “Termal” nije ugostiteljski objekt nego dio zdravstvene ustanove – Daruvarske toplice, Specijalne bolnice. Prostor u predvorju hotela uz šank je vezan uz ustrojeno funkcioniranje restorana kako bi pacijenti i ostali gosti kao i hrvatski branitelji na medicinskoj rehabilitaciji poslije ili prije obroka popili topli napitak, piće ili slasticu uz obvezu pridržavanja socijalne distance o čemu su bili upoznati i pacijenti i zaposlenici. 

Lječilišni hotel je bio zaključan na svim ulazima i oblijepljen sa svim pisanim obavijestima zbog širenja koronavirusa i svi ostali sadržaji nisu radili.

Naš Krizni stožer je ovako postupio primjenjujući obrazloženje Ministarstva turizma na Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koji se odnosi na smještajne objekte (u Privitku) pa je šank organizacijski povezan s restoranom za usluživanje hrane te vršila samo usluga posluživanja toplih napitaka, pića i slastica naše slastičarne strogo samo za korisnike koji su se nalazili na smještaju u lječilišnom hotelu Termal, a što smo  smatrali da je u potpunosti u skladu s izuzećima odnosno u konkretnom slučaju radi se o kategoriziranom objektu u kojem  se obavlja medicinska djelatnost, odnosno djelatnost smještaja i usluživanja hranom i pićem pacijenata navedenim u Odluci Stožera RH s obrazloženjem Ministarstva turizma.

Ponavljam slike, na portalima su bile lažne i da se utvrdilo da nisu nastale u opisano vrijeme, a tko ih je poslao u medije i, ako je ta osoba zaposlenik, nevjerojatno je da s ciljem zlonamjere je htjela naštetiti ne samo meni već i lječilišnom hotelu u ovako izvanrednoj situaciji. 

2021 04 14 092605

Sve što govorim, to je istina, da nisam samoinicijativno donosila odluke, a za što imam dokaze i prepiske elektroničke pošte članova našeg Kriznog stožera, Stručnog vijeća i povjerenika Sindikata.

Svim rukovoditeljima je naloženo da poštivaju mjere dezinfekcije i osigurano je dovoljno dezinficijenasa, rukavica i maski koje su trebali podijeliti svojim radnicima. Naložila sam našoj Praonici rublja, da šivaju dodatne platnene maske tako da nije istina da medicinsko osoblje nije imalo potrebnu zaštitu, a što je član Nacionalnog stožera CZ RH dr. Krunoslav Capak tvrdio, da nošenje zaštitnih maski u to vrijeme na početku pandemije nije obvezno.

Sve izjave po portalima što se tiče sramoćenja i teških kleveta usmjerenih protiv mene dolaze kao političke igre koje imaju druge ciljeve. Čudno mi je bilo, da Gradonačelnik D. Lneniček me nije nazvao za stanje u Daruvarskim toplicama niti poslao inspekciju već se obratio za upit svom stranačkom kolegi, odnosno mojem sindikalnom povjereniku Ivoru Kovačkom koji je to i izjavio na sjednici Kriznog stožera 23.03.2020.g. Gradonačelnik nije uzeo u obzir da su Daruvarske toplice najveći subjekt grada Daruvara sa tada 250 zaposlenih i to njegovih sugrađana, te imamo najveći tim zdravstvenih radnika u gradu, a da se nije udostojio staviti ne mene nego nekoga od naših doktora u Krizni stožer Grada Daruvara, jer je to ipak bila proglašena svjetska zdravstvena pandemija. 

Dana 27.03.2020. gostovali su u radio emisiji Radio Daruvara Drago Hodak županijski vijećnik HDZ-a i Miro Totgergeli saborski zastupnik HDZ-a iznoseći neistine protiv mene, bez provjere našeg uspješnog financijskog stanja  što se moglo provjeriti u nadležnim institucijama kojima smo dostavili financijska izvješća što su i sami naglasili, a da nisu provjerili, ali me namjerno s ciljem klevetali i usporedili Daruvarske toplice s Vodoprivredom Daruvar koja je bila u lošem financijskom stanju.

Istog dana 27.03.2021.g. je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru od strane nekolicine radnika kojom su me osumnjičili za kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti u periodu od 11. do 24.ožujka 2020.g. Isto tako, na isti način je bilo sa više medija to popraćeno. Kaznena prijava je od strane ODO odbačena u jesen dana 29.09.2020.g. što je s provedenim izvidima utvrđeno, da Daruvarske toplice nisu bile izvorom zaraze COVID-19 niti je tko od zaposlenika i korisnika bio zaražen virusom SARS-CoV-2. Isto tako je utvrđeno da nitko od korisnika u navedenom razdoblju nije imao izrečenu mjeru samoizolacije ili karantene.

Moram ukratko naznačiti da prije stupanja na funkciju ravnateljice od samog početka rada doživljavam opstrukcije i otežavanje rada od pojedine grupe radnika koje predvodi Anto Martić predsjednik Radničkog vijeća i član Upravnog vijeća, a kasnije i Ivor Kovačko sindikalni povjerenik, a kojima je ovo bio cilj. U takvoj negativnoj atmosferi sa već zatečenim lošim međuljudskim odnosima bilo je teško donositi presudne odluke oko rukovođenja i organizacije Ustanove.

Ipak zadovoljstvo nalazim u činjenici, da smo unatoč tome, predanim radom velike većine radnika uspjeli financijski stabilizirati Ustanovu i učiniti je svake godine sve uspješnijim poslovnim subjektom. U Daruvarskim toplicama nakon moje smjene s ravnateljskog mjesta ostavila sam ukupno po računima sredstava oko 14 milijuna kuna bez dugova i kredita uz ispoštivanih svih prava radnika.  Moram naznačiti bitno, da je išlo samo u zadnjih godinu dana tri puta povećanje plaća uz sve naknade koje proizlaze iz materijalnih prava radnicima kao što su neoporezivi maksimalni iznosi za regres, božićnicu, poklon bon u naravi, prigodne nagrade za rezultate rada i drugo te realizacija kapitalnih i ostalih ulaganja cca 10 milijuna kuna.

Pitam se čemu je trebala ova namještaljka kao i sve u zadnjih 28 mjeseci mog mukotrpnog rada u mandatu i brige za 250 radnika i boljitak Daruvarskih toplica?

Nažalost, akteri ove medijske histerije prouzročili su veliku štetu i poslovnom ugledu i tržišnoj poziciji Daruvarskih toplica, a moram naznačiti da je prije mog stupanja na dužnost ravnateljice  ustanovljeno da nedostaje oko milijun kuna u blagajni Daruvarskih toplica. O tome javnost nije ovako obaviještena voljom iste određene strukture ljudi, a koja tada nije ni zatražila smjenu bivšeg ravnatelja.

Na kraju, svi ravnatelji Specijalnih bolnica i Domova za stare i nemoćne gdje se dogodio koronavirus, naročito nepravilnosti koje su dovele do puno smrtnih slučajeva kao u Splitskom staračkom domu, zatim u KBC-u Split gdje su zaraženu pacijenticu vratili u starački dom te pokopali u stranoj državi umrlu pacijenticu pod tuđim imenom i još do danas mnogo toga, kao recimo fešta u podrumu najveće COVID bolnice Dubrava i gradskog staračkog Doma u Daruvaru koji je bio tempirana bomba za širenje koronavirusa što je gradonačelnik vješto skrivao od medija. Svi su bili zaštićeni, tobože, ispravnim inspekcijskim nalazima.

Moje razrješenje je ministar Beroš glasno podržao bez provjere bilo kojom inspekcijom kao i provjerom slike šanka s video nadzora, a što bi dokazalo moje navode i konačno istinu o provođenju svih pravodobnih i restriktivnih mjera koje bi me obranile.

Ipak nitko nije stao uz mene i kao ženu i kao ravnateljicu, a dobro se zna da mjere Nacionalnog stožera CZ RH nisu bile ozakonjene Vladom RH već upute i preporuke HZJZ-a te je načelnik NSCZ RH Davor Božinović izjavio da se poduzetnici UPOZORE DA OTKLONE NEPRAVILNOSTI BEZ KAŽNJAVANJA.

Još bih naznačila da mi je tata bio logoraš kao civilna žrtva Domovinskog rata i bez naknade živio nakon rata do 2018.g. i sve sam to s mojom obitelji izdržala, ali ova izdaja i sramoćenje me više pogodilo kao i moju poštenu obitelj u ovoj demokratskoj državi.

Mira Zakora

 

 • 2021-04-14_092605

 

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.