18. siječnja 2020

Flash banner
Flash banner
Flash banner
Flash banner
Flash banner
Flash banner
Flash banner
Flash banner

Besplatne knjige dobit će Čazmanski osnovnoškolci

Priopćenje Gradonačelnika Grada Čazme Dinka Piraka

„Poštovani građani!

Svjestan teške gospodarske situacije u kojoj se već duže vrijeme nalazi cijela zemlja, a zahvaljujući dobrom stanju Gradskog proračuna Grada Čazme koje to omogućuje, donio sam odluku koja će izravno pomoći roditeljima i skrbnicima učenika Osnovne škole Čazma.

Ovim vas putem obavještavam da će za školsku godinu 2016./2017. kupnja knjiga za sve učenike Osnovne škole Čazma, od 1. do 8. razreda, biti financirana iz Gradskog proračuna Grada Čazme. Nadam se da ćemo na taj način barem malo pomoći i smanjiti pritisak na vaše kućne budžete.

Ovom odlukom pridružujemo se dobroj praksi gradova Zagrebačke županije koji to već provode unatrag nekoliko godina, a u našoj smo županiji jedini grad koji će provesti ovakvu odluku.

Dragi roditelji, vama i vašoj djeci želim ugodno ljeto, uz poruku da imate barem jednu brigu manje jer će vašu djecu knjige i radne bilježnice najesen čekati u školskim klupama. Niste obvezni podnositi nikakve zahtjeve niti dokumentaciju jer će sav posao odraditi Grad Čazma, u suradnji s Osnovnom školom Čazma.

Gradonačelnik Grada Čazme, Dinko Pirak, prof.“

Povezani članci