26. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

BBŽ – Potpisani ugovori s umirovljenicima Daruvara, Dežanovca i Sirača

2016 07 umirov daruvar sirac 2

Županija nastavlja potpisivanje ugovora s Udrugama umirovljenika

I ovaj tjedan nastavljeno je potpisivanje ugovora od strane Bjelovarsko-bilogorske županije s Udrugama umirovljenika. Tako je u ponedjeljak potpisan ugovor s Maticom umirovljenika Sirač. Ugovor je potpisala zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić s predsjednikom Matice umirovljenika Vladimirom Milerom.

Matica umirovljenika Sirač prijavila je svoj projekt „ Nabava harmonike i pikada“ na županijski Javni poziv koji je bio raspisan prema umirovljeničkim udrugama. Za svoj projekt umirovljenici Sirača dobili su deset tisuća kuna i više su nego zadovoljni što Županija podržava umirovljeničke udruge.

Utorak, 26. srpnja, 2016. zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić potpisala ugovor o financiranju projekta „Aktivnostima do kvalitetnijeg i sretnijeg života starijih osoba“ sa predsjednikom Matice umirovljenika Daruvar, Josipom Cegledijem.
Za ovaj projekt Matica umirovljenika Daruvar dobila je 22 tisuće kuna.

Potpisivanje je nastavljeno u srijedu 27. srpnja u Dežanovcu sa Udrugom umirovljenika Dežanovac, predsjednikom Željkom Brajkovićem za projekt projekt „Zlatne godine“. Za svoj projekt umirovljenici su dobili 10 tisuća kuna.

U četvrtak 28. srpnja, zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić potpisat će Ugovor s predsjednikom Matice umirovljenika Končanica, Matom Ferićem.

Umirovljenici Končanice prijavili su projekt „Nabava informatičke opreme, obilazak i pomoć starijim i nemoćnim članovima udruge, te tradicionalno druženje umirovljenika“ i dobili 10 tisuća kuna.

Slične objave