Crosst.hr

Andrej Plenković u Bjelovaru: Drago mi je da smo danas u županiji za koju smo učinili jako puno!

2020 6 26 hdz bjelovar 29

U petak 26. lipnja, prvi na listi HDZ-a u II. izbornoj jedinici Gordan Jandroković i predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković, kao i ostali kandidati na listi posjetili su Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Posjet dvjema županijama započeo je na Gradskoj tržnici u Križevcima gdje je organizirano druženje s građanima, obilazak tržnice i sajma, nakon čega je održana i kava sa građanima te članovima GO HDZ Križevci. Uslijedio je posjet križevačkoj tvrtci Radnik d.d., a onda i polazak za Koprivnicu. Odmah po dolasku, političari su s građanima građanima i članovima ŽO HDZ-a Koprivničko – križevačke županije i GO HDZ-a Koprivnica popili tradicionalnu kavu.

U Bjelovaru je ispred bjelovarskog paviljona organizirano druženje s građanima i članovima ŽO HDZ-a Bjelovarsko – bilogorske županije i GO HDZ-a Bjelovar. Nakon posjeta Bjelovaru, uslijedio je odlazak u Daruvar gdje je u organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja položen kamen temeljac za veteranski centar. U Garešnici su izborni kandidati obišli dječji vrtić, a potom se uputili u posjet Velikoj Trnovitici.

2020 6 26 hdz bjelovar 47

–Iza nas je jedan vrlo uspješan mandat Vlade RH. Dobili smo brzu cestu do Farkaševca koju isto tako nastavljamo graditi dalje. Vlada je osigurala sredstva za izgradnju nove bolnice, pustili smo u promet prugu Sv. Ivan Žabno – Gradec, a danas ćemo položiti kamen temeljac za Veteranski centar u Daruvaru. Ono što je možda i najbitnije od svega je to da smo usred korona krize samo za Bjelovarsko – bilogorsku županiju osigurali 109 milijuna kuna za više od 11 tisuća radnika iz privatnog sektora kojima je time bila osigurana plaća. Vjerujem da svi mi zajedno znamo da glas za HDZ osigurava sigurnu hrvatsku budućnost, rekao je Miro Totgergeli, predsjednik županijskog HDZ-a i kandidat na izborima.

2020 6 26 hdz bjelovar 49

–Bjelovar je grad koji smanjuje poreze, njeguje gospodarstvo i razvija transparentnost, a kojim zajedno upravljaju HSLS i HDZ. Vjerujem da ćemo na ovim izborima pobijediti i zajedno nastaviti graditi Bjelovar, ali i cijelu Hrvatsku, kratko je poručio Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik i predsjednik HSLS-a, treći na listi HDZ-a i partnera za II. Izbornu jedinicu.

2020 6 26 hdz bjelovar 63

–Uvijek mi je drago doći u moj Bjelovar. U grad koji se oduvijek ponosi dobrim i plemenitim ljudima. Nažalost, posljednjih mjeseci živimo u jednom drugačijem okruženju, pomalo nestvarnoj situaciji u kojoj moramo paziti na svoje zdravlje, ali i na zdravlje drugih. Sa druge strane ekonomija mora funkcionirati, kao i poljoprivreda, ugostiteljstvo, gospodarstvo. Jednostavno život ide dalje. Mislim da smo tijekom ove krize mnogim zemljama pokazali kako se čuva zdravlja građana. Isto tako, ova Vlada RH donijela je odlične gospodarske mjere i izdašnu financijsku potporu. Naš glavni suparnik na ovim izborima je Restart, lijeva koalicija i samo glas za Hrvatsku demokratsku zajednicu je ispravan glas koji vodi u bolju budućnost. HDZ je utemeljen na Domovinskom ratu, doktrini doktora Franje Tuđmana, zahvalnosti prema hrvatskim braniteljima, tradiciji i identitetu jedne demokršćanske narodnjačke državotvorne opcije. Ispred nas je jedno veliko izazovno razdoblje koje traži odgovorne i stručne ljude. Mi na ovim izborima biramo između Andreja Plenkovića, sigurnog i pouzdanog premijera te Davora Bernardića, čovjeka bez ideje, odgovornosti i pravog liderstva, rekao je Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora i nositelj liste HDZ-a u II. izbornoj jedinici.

2020 6 26 hdz bjelovar 81

–Drago mi je da smo danas u županiji za koju smo učinili jako puno, posebno u pogledu reginalnog razvoja i ravnomjernog razvoja Hrvatske. Reformom iz 2017. o financiranju županija, gradova i općina, na području Bjelovarsko – bilogorske županije smo ostavili izvornih prihoda u iznosu od 113 milijuna kuna ili 63 posto više nego prije donošenja tog zakona. To znači da je svaki grad, svaka općina i županija postala financijski snažnija. U regionalni razvoj smo iz državnog proračuna uložili 54 milijuna kuna. Isto tako, za BBŽ smo ugovorili 1,4 mlijarde europskih sredstava. Ova Vlada je na čelu sa HDZ-om u periodu korona krize sačuvala brojna radna mjesta, radnicima osigurala plaće, pomogla poduzećima. S područja Bjelovarsko – bilogorske županije ukupno je 1 786 poslodavaca zatražilo potporu za plaće 11 664 radnika. Time smo pokazali da stojimo iza svojih građana, radnika, poslodavaca, privatnog sektora. Danas imamo jednak broj nezaposlenih kao što smo imali prije COVID krize, a SDP je najavljivao kako će broj nezaposlenih dostići 400 tisuća. Nemamo masovna otpuštanja i zatvaranja poduzeća. Europa i svijet se i dalje bore sa cornom. Tako će nažalost biti i dalje. Ekonomske aktivnosti mora biti, kao što mora funkcionirati i cijela država. Moramo imati i otvorene granice sa onim državama u kojima je slična epidemiološka situacija. To je jedini način da kao društvo funkcioniramo. Vjerujem da ćemo 5. srpnja pobijediti i da ćemo zajedničkim snagama nastaviti raditi na razvoju Republike Hrvatske. Program HDZ- je jedinstven, kvalitetan i optimističan. Vjerujem da su to građani i glasači već prepoznali. Na samom kraju podsjećam, svaki glas za Domovinski pokret ili Most predstavlja jedan mandat više SDP-u, poručio je predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković.
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_10
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_13
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_15
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_18
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_19
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_23
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_26
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_28
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_29
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_38
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_42
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_47
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_49
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_63
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_77
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_81
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_100
 • 2020_6_26_hdz_bjelovar_105

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.