Crosst.hr

AKTULANI SAT GRADSKOG VIJEĆA – O stanju na računu Grada Bjelovara, do ugovora s tvrtkom Produzione Eco

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 12

Na 5. sjednici Gradskog vijeća Grada Bjelovara održanoj u ponedjeljak 22. studenog u bjelovarskom Kulturnom i multimedijskom centru, pod prvom točkom dnevnog reda održan je Aktualni sat. 

 S pitanjima je prvi krenuo vijećnik Ivan Vlašić (HDZ). 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 27
Ivan Vlašić (HDZ)

Zanima me križanje nove zaobilaznice sa Ulicom Put žrtvama u Lugu. Naime, proteklog tjedna svjedočili smo teškoj prometnoj nesreći, nažalost s poginulom osobom. Do sada smo slične prometne crne točke imali u Malim Sredicama, Hrgovljanima te na križanju s Gornjim Plavnicama. Zanima me zašto prilikom projektiranja na tom mjestu nije predviđen kružni tok i da li će Grad Bjelovar učiniti nešto po pitanju sigurnosti navedenog raskrižja? Drago pitanje odnosi se na novopostavljeno staklo na mjestu pada granate u bjelovarskom glavnom parku. Staklo je zamijenjeno uoči obilježavanja Dana grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja, međutim očito kod izvođenja radova nešto nije dobro odrađeno. Staklo je cijelo vrijeme zamagljeno, pa se spomen obilježje uopće ne vidi. Mislim da bi na to zaista trebali reagirati, smatra HDZ-ov vijećnik Vlašić

Vlašić je također predložio da se poduzmu aktivnosti vezane za uređenja okoliša kod spomenika Franji Tuđmanu, u neposrednoj blizini IV. OŠ. S obzirom da je prostor pomalo zapušten, vijećnik smatra kako je vrijeme za “osvježenje”. 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 29
Kristina Kocur, pročelnica Upravnog odjela za komunalnu djelatnosti i uređenje prostora u Gradu Bjelovaru

Ne mogu dati točan odgovor iz kojeg razloga kružni tok tada nije projektiran, jer su za taj dio bile nadležne Hrvatske ceste. S obzirom da s njima imamo jako dobru suradnju, kao i sa ostalim prometnim stručnjacima i policijom, možemo dogovoriti sastanak i vidjeti da li postoje mogućnosti za izgradnju kružnog toka na spomenutoj lokaciji. Također, Grad Bjelovar i izvođač radova svjesni su problema sa postavljenim staklom u parku. Tražimo najbolje rješenje za uklanjanje kondenzacije. Prijedlog za uređenje okoliša spomenika ćemo uzeti u obzir, samo vas molim da prijedlog dostavite u pisanom obliku, rekla je Kristina Kocur, pročelnica Upravnog odjela za komunalnu djelatnosti i uređenje prostora u Gradu Bjelovaru. 

Vijećnik Damir Bajs (NL Damir Bajs) postavio je dva pitanja. 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 34
Vijećnik Damir Bajs (NL Damir Bajs)

Na 3. sjednici Gradskog vijeća Grada Bjelovara, dosta smo raspravljali o točki za produženje roka za ugovor kojeg je sa tvrtkom Produzione Eco potpisao gradonačelnik Bjelovara Iz ugovora je vidljivo da je kupac dužan ishoditi građevinsku dozvolu u roku od osam mjeseci nakon potpisivanja ugovora., a sada imamo situaciju da su od potpisivanja ugovora prošle dvije i pol godine. Od nadležnog upravnog odjela dobio sam odgovor u kojem je naznačeno da se ne pokreće postupak raskida kupoprodajnog ugovora. S obzirom da je uvjet prekršen, postavljam logično pitanje, a to je što će Grad Bjelovar sada poduzeti? Možemo imati dva stava, da se ugovor produži ili da se raskine. Drugo pitanje tiče se izgradnje bazenskog kompleksa u Velikom Korenovu koji je vrijedan 250 milijuna kuna. Kada sam pogledao projekt, razmotrio sam i studiju isplativosti u kojoj se naznačuje pitanje svih onih prethodnih radova koji se nalaze u trošku izgradnje. Međutim, u toj studiji taj segment nije specificiran. Prva bušotina je napravljena, slijedi nam druga, pa me zanima da li vijećnici mogu dobiti troškovnik pripreme, točno specificiran po stavkama, uključujući istraživanje bušotina i svega onoga što se veže za taj dio, upitao je vijećnik Damir Bajs.

 Na prvo pitanje odgovorio je gradonačelnik Bjelovara. 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 47
Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik

Od nadležnog odjela sam zatražio promemoriju kako ne bih u nečemu pogriješio. Grad Bjelovar u ovoj fazi još nije pokrenuo postupak raskida kupoprodajnog ugovora sa tvrtkom Produzione Eco. Naime, kako je investitor podnio zahtjev za izdavanje potvrde o usklađenosti zahvata sa prostorno – planskom dokumentacijom, nužno je utvrditi da li je namjeravani zahvat u skladu s važećim prostornim planovima Grada Bjelovara. To je prvo i osnovno što mi moramo napraviti. Sve gradske vijećnike želim upoznati s činjenicom da smo nakon iscrpnih konzultacija i uključivanja dodatnih konzultanata donijeli odluku koju smo investitoru uputili proteklog tjedna. Još uvijek nismo dobili potvrdu o uručenju, pa trenutno ne bih ulazio u detalje te odluke. Mislim da to zaista ne bi bilo korektno. Što se tiče roka za ishođenje građevinske dozvole, on nije nužni uvjet za raskid ugovora, već Gradu Bjelovaru ostavlja mogućnost da pokrene postupak raskida. Ishođenje predmetne dozvole ovisi upravo o usklađenosti zahvata s prostorno – planskom dokumentacijom i tijeku upravnog postupka. Mi prema investitoru ne želimo biti grubi, no Grad Bjelovar će u ovoj priči biti itekako oprezan. Nadalje, cjelokupan trošak vezan za izgradnju Termi Bjelovar nije ni mogao biti naveden, jer je riječ o pred-studiji. Svi troškovi u okviru 250 milijuna kuna su navedeni, pojasnio je gradonačelnik Dario Hrebak.

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 13O podjeli troškova, detaljnije je govorio Davor Sušak, pročelnik UO za gospodarstvo u Gradu Bjelovaru.

Troškovi pripreme projekta izgradnje bazenskog kompleksa u Velikom Korenovu bih podijelio na tri stavke. Prva se odnosi na geotermalnu bušotinu BK2 s čime se krenulo još u prosincu 2017. godine. Druga stavka se odnosi na kupnju zemljišta na kojem će se graditi terme, dok je treća vezana za projektnu,  tehničku i ostalu dokumentacije potrebnu za izgradnju termi.  U domeni izgradnje geotermalne bušotine imamo ukupan iznos od 5 milijuna 444 tisuće 619 kuna i 98 lipa. Trošak kupnje zemljišta površine 4,43 hektara iznosi 1 milijun i 353 tisuće kuna. Zadnji trošak odnosi se na projektnu dokumentaciju i pripremu projekta za gradnju bazenskog kompleksa. Tu imamo ukupan trošak od 5 milijuna 736 tisuća 537 kuna i 50 lipa. Iznosi su navedeni zajedno sa PDV-om. Kako će se projekt razvijati, ići ćemo u investicijsku studiju u kojoj će stajati precizniji podaci, pojasnio je pročelnik Sušak. 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 56
Željko Žulić (HSLS)

Vijećnika Željka Žulića (HSLS) zanimalo je da li Grad Bjelovar raspolaže s novostima po pitanju Bjelovarskog vrta. 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 59
Željka Vizi, voditeljica Odsjeka za naplatu i pravne poslove u Gradu Bjelovaru

Od posljednje sjednice, Općinski sud u Bjelovaru zakazao je uredovanje radi ispražnjena i predaje nekretnine u posjed i to za 16. prosinac ove godine. Na uredovanje su pozvani mjernički vještak koji će identificirati čestice koje su u naravi nerazvrstanog poljoprivrednog zemljišta te sudski vršitelj koji će nakon identifikacije čestica izvršiti predaju nekretnina u posjed državi. Nakon toga slijedi uređivanje međusobnih odnosa između Grada Bjelovara i Republike Hrvatske, sukladno zakonskim propisima, odnosno aktima Grada Bjelovara o čemu ćemo odluku uputiti na Gradsko vijeće Grada Bjelovara, kazala je Željka Vizi, voditeljica Odsjeka za naplatu i pravne poslove u Gradu Bjelovaru.

Posljednji za riječ javio se Siniša Knezić (HSLS). 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 61
Siniša Knezić (HSLS)

S obzirom da se u Bjelovaru provode brojni radovi, moje pitanje ide u smjeru financija. Zanima me kakvo je stanje na računu Grada Bjelovara i da li su plaćeni svi dobavljači, odnosno svi izvoditelji radova, upitao je gradski vijećnik. 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 63
Mirela Bašić, pročelnica za financije u Gradu Bjelovaru

Račun Grada Bjelovara trenutno je u minusu za 400 tisuća kuna. Svi dospjeli računi su plaćeni i podmirene su sve dospjele kreditne obveze. Također, korisnicima proračuna su uplaćene sve dotacije vezane za zaposlenike i materijalne rashode. Na današnji dan imamo evidentirana potraživanja iz državnog proračuna za projekte u iznosu od tri milijuna kuna. Dakle, troškove smo podmirili iz izvornih prihoda gradskog proračuna te očekujemo njihov povrat, pročelnica za financije Mirela Bašić. 

Odgovor je nadopunio gradonačelnik Hrebak. 

2021 11 23 gradsko vijece bjelovar 64
Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik

Što se tiče financija, stanje je dobro, međutim malo nas brinu ta tri milijuna kuna koja su plaćena. Problem je nastao zbog određenih imovinsko pravnih odnosa. Mi u ovoj godini od geotermalne elektrane u Cigleni nismo dobili planiranih milijun kuna, možda i malo više. Očekujemo jako puno faktura koje pristižu zbog radova. Ove godine ćemo biti na knap, no drago mi je da i sami vidite kako sve svoje obveze ispunjavamo na vrijeme. Zadovoljni smo završetkom godine i sada još moramo vidjeti hoće li tri milijuna kuna sjesti na račun, dok smo oko geotermalne elektrane vrlo skeptični. Prosinac nikako ne možemo predvidjeti, no nikako nisam za zaustavljanje građevinskih radova koji moraju biti gotovi na vrijeme. Tek tada ćemo vidjeti završnu financijsku bilancu, poručio je bjelovarski gradonačelnik. 

 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_12
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_5
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_6
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_9
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_13
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_27
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_29
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_34
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_47
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_56
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_59
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_61
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_63
 • 2021_11_23_gradsko_vijece_bjelovar_64

Pročitajte još

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Portal www.bjelovar.info, obrt za medijske usluge, Gundulićeva 6, 43 000 Bjelovar, OIB: 06014229707 u nastavku donosi Uvjete korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge  portala www.bjelovar.info. Korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala, smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost kao i za osobnu upotrebu. Vlasnik izdavač portala www.bjelovar.info zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja bez prethodne najave ili objave.

Autorska prava

Bjelovar.info zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu, u bilo kojem formatu (tekst, slika, video, zvuk, grafika i slično ). Bez pismene dozvole vlasnika tvrtke izdavača, strogo je zabranjeno kopirati, umnožavati ili na bilo koji način koristiti sadržaj portala.

Pravo na prenošenje

Mediji koji žele prenijeti vijesti objavljenu na portalu bjelovar.info, slobodni su to napraviti uz prethodnu najavu, uz obavezno navođenje linka na originalni izvor teksta, te smiju prenositi maksimalno dvije trećine teksta, dok ostatak mora biti povezan na originalni izvor na portalu.

Poveznice na ostale stranice

Zbog prirode sadržaja, portal bjelovar.info ponekad će prenositi i objavljivati poveznice na vanjske stranice. Obzirom na prenošenje, ne smatramo se odgovornima za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih poveznica, niti se smatramo odgovornim za sadržaj koji se nalazi na tim poveznicama.

Zaštita privatnosti

Portal bjelovar.info poštuje privatnost podataka svih svojih korisnika i posjetitelja. Podaci dobiveni registracijom korisnika prikupljaju se samo i isključivo radi poboljšanja usluge (newsletter i sl.) te se ni na koji drugi način neće koristiti. Podaci se neće dijeliti s trećim osobama, prodavati, davati na uvid ili sl. Jedina situacija u kojoj će podaci biti dati na raspolaganje trećoj su one regulirane zakonom, odnosno u slučaju da bilo koja od institucija RH vlasti zatraži uvid u podatke, a radi provedbe zakona o zaštiti ugleda, privatnog i poslovnog vlasništva, te osoba.

Prava i obveze korisnika

Korisnicima, čitateljima i posjetiteljima bjelovar.info  portala strogo je zabranjeno:

 • Objavljivanje sadržaja koje krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone. Sadržaja koji na bilo koji način šteti drugim osobama, tvrtkama, ugledu i percepciji
 • Objavljivanje sadržaja koji je rasistički, šovinistički, štetan, uvredljiv, vulgaran i prijeteći
 • Objavljivanje lažnih informacija koje mogu naštetiti drugim korisnicima
 • Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje podataka drugih korisnika portala
 • Lažno predstavljanje
 • Preuzimanje, korištenje i objavljivanje sadržaja zaštićenim autorskim pravima
 • Svjesno širenje malicioznih datoteka koje mogu naštetiti portalu ili njegovim korisnicima

Registracija korisnika

Korisnici su obvezni registrirati se kako bi mogli ostavljati komentare ispod članaka na portalu. Slijedom Uvjeta korištenja, podaci dobiveni registracijom se čuvaju i neće se dostavljati trećim osobama.

Pravila komentiranja

Svaki ostavljen komentar na portalu bjelovar.info nije autorsko pravo tvrtke vlasnika izdavača te ista kao takva nije odgovorna zbog eventualnih posljedica koje komentari mogu izazvati. Komentari su samo i isključivo stav osobe koja ih piše, nikako stav tvrtke izdavača portala na kojemu su komentari ostavljeni. Zadržavamo pravo brisanja svih komentara koji na bilo koji način krše domaće i/ili međunarodne zakone, dovode u pitanje ugled pojedinaca i tvrtki, lažno informiraju, vrijeđaju bilo koju osobu, po rasnoj, nacionalnoj, spolnoj, dobnoj ili statusnoj osnovi.
Brisanje komentara neće biti prethodno najavljeno niti naknadno pravdano.

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja našeg bloga, web stranice ili aplikacije?

Kada naručujete ili se registrirate na našoj stranici, prema potrebi, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj, OIB ili druge podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, narudžbe, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, narudžbe reklame, prijave na newsletter, ispune anketa, komentare, pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koje ste zainteresirani,
 • za unaprjeđenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci
 • za administraciju natjecanja, promocija, anketa ili drugih značajki stranice,
 • za bržu obradu transakcija,
 • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda i usluga.

Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i sukladni smo s PCI-DSS standardom.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Je li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bjelovar-info medij, obrt za medijske usluge
Gundulićeva 6
43000 Bjelovar
Hrvatska
info@bjelovar.info

 

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.