22. svibnja 2018

Zadnje kolo Zagrebačke badmintonske lige

U zadnjem 5. kolu Zagrebačke badmintonske lige nastupilo je 68 igrača. Dvostruku pobjedu ostvarila je LUCIJA BARIŠIĆ u konkurenciji 5. i 6., te 7. i 8. razreda.

U konkurenciji 1. – 4. razreda pobjedila je SARA GIČEV, te potvrdila PRVO mjesto u ukupnom poretku. Nastupile su još Lea Čale koja je bila šesta, a ukupnom poretku deveta, Mia Matković 17. mjesto ( 25. ), te Tara Gradverger 21. mjesto
( 26. )
Kod dječaka JAKOV GRGIĆ osvojio je treće mjesto, te se u ukupnom poretku plasirao na drugo mjesto, dok je Lorenco Bednjačić izborio četvrto mjesto, te završio na sedmom mjestu.

LUCIJA BARIŠIĆ uvjerljivo je osvojila PRVO mjesto u ukupnom poretku djevojčica 5. i 6. razred. SARA GIČEV prvi put je nastupila u starijoj konkurenciji i osvojila izvrsno treće mjesto, a Nika Rumenjak šesto mjesto ( 6. )
Kod dječaka FRAN ČANIĆ osvojio je drugo mjesto u zadnjem kolu što mu je bilo dovoljno da ostvari prvo mjesto u svojoj konkurenciji. Domagoj Derifaj plasirao se na peto mjesto te završio na osmom mjestu.

U konkurenciji djevojčica 7. i 8. razred nastupila je i LUCIJA BARIŠIĆ koja je osvojila PRVO mjesto, te na kraju završila na trećem mjestu, a EMA MIHALJEV bila je treća, te ukupno druga.
TIN ČANIĆ kod dječaka je osvojio treće mjesto, te na kraju završio kao peti.

 

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *