19. ožujka 2018

Plesači bjelovarskog kluba H-8 nastupili u Koprivnici

Prvi vikend u mjesecu studenom u Koprivnici, u organizaciji ŠPK ”Koprivnica” održano je međunarodno plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za ”Trofej Grada Koprivnica” i PILOT PROJEKT, natjecanje pojedinaca, parova i grupa. Natjecatelje je pozdravio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Koprivnice Darko Ledinski.

Na natjecanju je nastupilo 55 plesnih parova u standardnim i latinsko-američkim plesovima iz četiri države (RH, Slovenije, BiH i Mađarske). Sudjelovalo je 22  kluba, a sudilo je 6 sudaca. U natjecanju PILOT PROJEKTA nastupilo je 70 plesača.

Pobjednik ”Trofeja grada Koprivnice” u obje plesne discipline je  plesni par  Vedran Sraga-Paula Hude, u kategoriji ”odrasli A”  iz ŠPK ”Zagreb” iz Zagreba.

David Ljevar-Aurora Ježovita u kategoriji ”mlađa mladež” iz ŠPK ”Petrinia” iz Petrinje osvojili su prvo mjesto i zlatne medalje u standardnim plesovima.

Članovi ŠPK ”H-8” Bjelovar Petar Klinac-Erna Sočec, u kategoriji ”mlađa mladež C” osvojili su 2. mjesta i srebrne medalje u obje discipline.

Na natjecanju u PILOT PROJEKTU bili su i plesači ŠPK ”H-8, njih 8 u pojedinačnim nastupima i u plesnim parovima.

U pojedinačnim nastupima u Pilot projektu osvojili su 22 bronce, 7 srebrnih i 1 zlatnu oznaku medalje i diplome, dok su u paru osvojili 3 srebrne oznake medalje i 9 brončanih oznaka medalje.

Za ŠPK ”H-8” nastupili su u pojedinačnom i u parovima: Jan Bradić, Petra Srebrenović, Lena Medvedović, Matea Prskalo, Jana Polak, Vanesa Račan, Iva Horvat i Barbara Babok.

Slijedeće natjecanje održava se u Sisku 18.11.2017.u organizaciji ŠPK ”TOP-STEP” Sisak.


 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *