25. travnja 2018

Bjelovarski taekwondo klub Fox nastupio na turniru Susedgrad Sokol Pokal 2017.

Članovi Taekwondo kluba Fox Bjelovar nastupili su na turniru Susedgrad Sokol Pokal. To je četvrti iz serije turnira za juniorsku nacionalnu rang listu i drugi kriterijski turnir za nacionalnu reprezentaciju.

Foksići su kao i obično super odradili posao te se okitili sa pregršt medalja.

Najuspješnija je bila ovaj put Petra Miškulin koja je pobijedila u četiri borbe i sa ovom pobjedom učvrstila prvo mjesto na rang listi te ju još očekuje juniorsko prvenstvo države koje će odlučivati o odlasku na Europsko prvenstvo za juniore na Cipru.

Kevin Češljar sve je borbe do finala riješio na prekid visokom bodovnom razlikom, ali je u finalu zaustavljen od seniorskog prvaka države kojem je ovo zadnja sezona u juniorima te je iskustvo i fizička snaga presudila u finalnom meču. Tako da se Kevin morao zadovoljiti sa srebrnom medaljom.

Marko Erjavac je u finalnoj borbi nažalost poražen od aktualnog prvaka države te se kao Kevin morao zadovoljiti srebrnom medaljom, ali je još uvijek u igri za odlazak na juniorsko europsko prvenstvo.

Mateo Knezić nakon uvjerljive pobjede u borbi za medalju morao je predati borbu od kasnijeg prvaka zbog loma kosti u šaci i velikih bolova, te je hitno prevezen u bolnicu na operaciju.

Viktorija Besednik odlično je otvorila turnir sa pobjedom, ali je već treći turnir za redom zaustavljena od aktualne prvakinje Hrvatske zbog zadobivenih opomena. Viktorija je bodovno uvijek u egalu, ali fali nam još malo koncentracije u borbi što ćemo pokušati riješiti do prvenstva države.

Ena Knezić osvojila je brončanu medalju, prikazala je dobru borbu, ali nažalost nije imala sreće izvući borbu do kraja.

Ela Dolenac dobro je otvorila borbu, ali je trener zbog ozljede morao predati borbu.

Marija Miškulin, nažalost nije imala sreće te se ovaj put oprostila sa turnira bez medalje.

Svi foksići su i dalje među prva tri nositelja za nadolazeće prvenstvo države te se s razlogom nadaju pozitivnim rezultatima.

Natjecatelje su vodili treneri Feđa Medak i Brian Češljar, dok je sudac na turniru bio Berislav Držanić.

 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *