22. svibnja 2018

Stručno predavanje u Udruzi OSIT Bjelovar

Foto by Voditelj Udruge, Mario Blaha, prof.

Udruga Osoba s intelektualnim teškoćama nije samo aktivna na području pružanja socijalnih usluga osobama s intelektualnim teškoćama s područja grada i šire okolice, već je uključena i druge stručne djelatnosti.

Osim stručnih predavanja, namijenjenih roditeljima, obitelji i prijateljima osoba s intelektualnim teškoćama, Udruga OSIT organizira i predavanja namijenjena drugim Udrugama ili ustanovama, koja se bave istom djelatnošću.

Tako je ovaj petak, 31.03.2017. godine, u prostorijama naše Udruge u 14,00 sati, održan stručni sastanak s predavanjem u sklopu trajnog usavršavanja radnih terapeuta. Ovakva stručna predavanja održavaju se i prijavljuju u Hrvatsku komoru radnih terapeuta, a prisutni radni terapeuti, osim novih znanja i razmjene iskustva, dobivaju i potrebne bodove za održavanje licence za rad.

Tako su u Udruzi OSIT Bjelovar, u petak došli radni terapeuti iz Požege, Siska, Karlovca, Zagreba, Virovitice, Koprivnice i naravno Bjelovara. Tema ovog predavanja bila je „RADNA TERAPIJA KOD DJECE S VIŠESTRUKIM TEŠKOĆAMA“, a predavačica je bila Nikolina Posuda, bacc.therap.occup.

Udruga OSIT Bjelovar trudi se osigurati što kvalitetnije usluge, prateći najnovija dostignuća na ovom području, te se trajno usavršavati, a broj prisutnih radnih terapeuta iz navedenih gradova, samo govori da u udruzi raspolažemo sa stručnim i vrhunski osposobljenim djelatnicma za rad sa osobama s intelektualnim teškoćama.

Izvor : Voditelj Udruge, Mario Blaha, prof.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *