22. svibnja 2018

Županijski prvak u zračnoj pušci standard Bruno Stjepanović odlazi na Državno prvenstvo u Osijek

Streljačko društvo Bjelovar 1874. ima dugu tradiciju treniranja mladih nada hrvatskog streljaštva, a jedna od njih koja se polako afirmira je Bruno Stjepanović, učenik 6. razreda II. osnovne škole Bjelovar. Trenira gotovo svakodnevno što mu pomaže osvajati uzastopno dobre rezultate. Uz to je odličan učenik i školske obaveze rješava bez ikakvih problema, što ovog mladog sportaša čini još posebnijim.

Bruno je član bjelovarskog Streljačkog kluba od rujna 2016. godine. Natječe se u kategoriji zračna puška standard za kadete. Iako je započeo trenirati s Alenom Farkašem, trenutno ga trenira Željko Rogulja. Posljednji zapaženi rezultat koji je Bruno postigao bilo je na natjecanju 22. travnja, kada je u svojoj kategoriji među 10 natjecatelja osvojio 1. mjesto na prvenstvu županije.

Ovog vikenda, 5. svibnja, Brunu pak očekuje državno prvenstvo Hrvatske za kadete koje će se održati u Osijeku, na strelištu Pampas u Osijeku. Na natjecanju putuje u pratnji trenera Rogulje. Bruni želimo puno sreće na natjecanju i veselimo se daljnjem pisanju o dobrim rezultatima.

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *