21. ožujka 2018

Zahvaljujući Bjelovarčanki Jeleni Pavlić, stižu nova iznenađenja iz “Cake shopa”

Nakon niza posebnih, drugačijih i neobičnih torti različitih okusa, slastičarka i autorica Jelena Pavlić opet je oduševila svoje klijente i to tortom u obliku zmaja i knjige Harry Pottera.

Velikom broju Bjelovarčana, Jelena Pavlić već je prepoznatljiva zbog svojih autorskih radova, odnosno tematskih torti koje izrađuje u vlastitom “Caje shopu”. Bilo da je riječ o krstitkama, proslavama rođendana, obljetnicama, rođenju dijeteta ili vjenčanjima, kreativna i odlučna Jelena izraditi će tortu kakva se ne viđa baš svaki dan. Njezine slastice uvelike se razlikuju od standardnih kreacija koje se nude u većini slastičarnica.

Klijenti su uvijek glavni pri odabiru oblika, okusa i izgleda torte, a na Jeleni je da sva očekivanja kupaca objedini u posebnu, jedinstvenu i slatku priču. Malo je reći kako Jelenini klijenti, nakon što vide krajnji rezultat, ostanu bez teksta. Iako su joj najslađi izazovi oni teži i zahtjevniji, ova će se Bjelovarčanka bez problema i vrlo uspješno upustiti i u klasičnu priču oko izrade torti.

Tortica j.d.o.o

Jelena Pavlić

Izrada personaliziranih torti, kolača i ostalih slastica radi po sistemu narudžba-isporuka.
Narudžbe na tel.0981663593 ili osobno na adresi Ivana Gregurića 10. Bjelovar
Radno vrijeme: Pon-pet.od 9-12…..16-20h, Subota od 8-13 h

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *