23. travnja 2018

Uz dobru kapljicu vina obilježena proslava Martinja u organizaciji Kluba žena Bjelovar

U organizaciji Kluba žena Bjelovar u subotu 11. studenog u restoranu Golub, održana je tradicionalna proslava blagdana sv. Martina – Martinje 2017.  Na ovoj veseloj večeri krštenja mošta u vino okupilo se oko stotinjak članova Kluba sa svojim prijateljima i gostima.

Zlata Ribarić, predsjednica Kluba žena Bjelovar rekla je da ih ima sasvim dovoljno za dobru zabavu i dobru kapljicu vina.


– Tradicionalna proslava blagdana sv. Martina – Martinje obilježava se diljem Hrvatske, pa tako je i kod nas u Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Važno je da se družimo, veselimo i pjevamo uz dobru glazbu i naravno uz dobro vino. Bjelovarski Klub žena godišnje organizira tri zabave, u veljači maskenbal, u ožujku Dan žena i studenom Martinje, rekla je predsjednica Ribarić i dodala da je svaka proslava za njih posebna uz prijatelje iz drugih udruga s područja grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije.

I ova vesela večer Martinja uveličana je predstavnicama Udruge žena Gudovac i Udruge žena Hrvatsko srce iz Velikog Grđevca.

Da je Martinje u organizaciji Kluba žena posebna proslava, pokazale su članice svih udruga, pa je tako ceremonija krštenja mošta protekla u satiričnom duhu, a šala i smijeha nije nedostajalo.

Tako su članice Kluba organizirale i veliki ples s narančama, a najbolji u plesu izdrživosti na poklon su dobli što drugo nego dobru kapljicu vina.


 

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *